FOTBAL  »  Superliga  »  FCU - CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr. admite: „Voi merge în vestiar înainte de meci” + Nu-și uită rivalii: „Nu gândim toți ca milionarul Rotaru”

Adrian Mititelu junior
Adrian Mititelu junior

Articol de , - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 18:55 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 19:38

Adrian Mititelu junior, numărul 1 de la FCU Craiova, a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor înainte de derby-ul cu CSU Craiova. 

Toate detaliile despre derby-ul FCU - CSU Craiova

Înainte de meci, Mititelu junior a subliniat importanța duelului cu rivala din oraș. El a recunoscut că nu a putut dormi noaptea trecută și nu a ratat ocazia de a-și înțepa rivalii.

Adrian Mititelu junior, înainte de FCU - CSU Craiova: „Va fi cel mai important meci pentru noi”

„Am așteptat acest meci pentru 8 ani, la un moment dat nu mai credeam în acest vis, dar iată că am ajuns la ziua adevărului. Din păcate, nu poate fi o sărbătoare completă astăzi din cauza acestor reguli pandemice care ne permit să ne bucurăm doar cu o parte dintre fani, aceia vaccinați. Eu zic că în tribune vor fi foarte mulți oameni care ne vor susține astăzi cu gânduri bune și speranțe mari.

Aș vrea să văd foarte multă dăruire. Deși avem foarte mulți străini, cred că i-am focusat, am încercat să le explicăm orgoliul de la mijloc, importanța acestui joc. Astăzi eu cred că vor juca cu sufletul. Nu avem teamă. 

Emulația creată seamănă cu cea dinaintea meciurilor cu Dinamo din trecut, e cam la fel. Probabil că de acum înainte, acesta va fi cel mai important meci pentru noi. Nu suntem ipocriți, ca alții”, a spus Mititelu junior. 

„Ținând cont că Peluza Sud nu va fi acolo, ci se vor împărți, vom avea un dezavantaj mare. De ce mi-ar fi teamă de meciul ăsta? Am avut 3.500 de ultrași la meciul cu Dinamo. Gândiți-vă câți veneau dacă nu era pandemia. Nu putem să gândim ca milionarul Rotaru, ci ca omul de rând, care se gândește înainte să meargă la meci cât îl costă un test, cât mai costă drumul și câteva sucuri, pe lângă bilet

Toate acestea sunt în defavoarea noastră. Când îi văd la ce practici aderă, îmi aduc aminte de Cultul personalității, al lui Ceaușescu. Cumpără moștenitorii marilor fotbaliști, o cheamă pe Lorena Balaci pe stadion. Vom pune înainte de meci un videoclip cu ce spunea Ilie Balaci, că poate a uitat fiica lui”, a adăugat finanțatorul FCU. 

Înțepăturile lui Adrian Mititelu jr. înainte de FCU - CSU Craiova: 

„De când echipa a intrat în Liga 1, am pornit pe o linie de pace, iar ușor-ușor au început să ne înțepe ba președintele lor, ba finanțatorul. Înțepături, până s-a ajuns la atacuri directe și a trebuit să ripostez.

De 3 ani se bat la titlu, așa cum susțin în presă, deci presiunea este pe ei. Noi venim după o serie de rezultate nefaste, ei au bătut Dinamo cu 5-0, vin en fanfare, deci trebuie să demonstreze și cu noi același joc. La ce arbitraj am avut în acest campionat, m-aș bucura ca în seara asta să avem arbitraj corect. 

Încă de la începutul acestei echipe, de când a venit tatăl meu, cred că nu a fost an în care să nu fim în primele 2-3 echipe dezavantajate de arbitraj. Mereu am avut parte de arbitraje ostile, la ei nu, pentru că nu se identifică cu Craiova”, a mai spus Mititelu jr. 

Nu am dormit, nu am putut. În general nu pot dormi înaintea meciurilor importante, cu mare presiune.

Avem printre cele mai mari prime din Liga 1. Poate peste un an, doi sau trei, sentimentul nu va mai fi la fel, dar în acest an o victorie cu ei ar valora foarte mult. Îmi doresc 3 puncte sau să nu pierdem.

- Adrian Mititelu jr. 

Adrian Mititelu jr. admite: „Probabil voi merge în vestiar”

În finalul interviului, Adrian Mititelu junior a recunoscut că va intra în vestiar pentru a purta o discuție cu jucătorii de la FCU. 

„Probabil că o să merg în vestiar înainte de meci. Nu pot să vă spun ce le voi zice, spun ce gândesc pe moment. Doar o dată, în Liga 2, am pregătit un videoclip pentru băieți, dar în rest nu. 

Nu este momentul, nu pot să le pun jucătorilor în cârcă un eventual rezultat negativ, adică să îi fac să creadă că dacă pierdem acest meci se termină totul pentru noi. Nu! Suntem în etapa 11, campionatul merge mai departe, dar ne dorim să câștigăm”.

Tatăl meu va trăi meciul cu mari emoții. Este greu să-ți vezi echipa în Liga 1 după atâtea eforturi și să nu poți fi alături de ea pe stadion. Este foarte frustrant, nici nu pot să îmi dau seama ce sentiment este. Ne va povesti când se va elibera. Are încredere în echipă, în Adrian Mutu.

- Adrian Mititelu jr. 

Mai multe știri despre FCU - CSU Craiova: 

Bun venit în „Tărâmul Leilor” » Cum arată baza de peste 12 milioane de euro a celor de la FCU Craiova

Forțele de ordine stau cu ochii pe fanii celor două rivale din Craiova » Mesajul Jandarmeriei înainte de FCU - CSU: „Să nu se implice în incidente”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tivireli
tivireli  •  04 Octombrie 2021, 02:25
Postat de echilibrat pe 04 Octombrie 2021, 01:35

Marele Balaci n-a fost niciodata la antrenamentele si meciurile clonei mititele EST 2017, ci s-a dus doar la Universitatea Craiova. Da -el a facut acele declaratii prin 2013 - dar dupa 2015 s-a cistigat brandul Universitatea Craiova, stema cu leul si justitia a decis ca fosta FCU a fost o clona. De aceea Balaci si-a reconsiderat pozitia dupa 2015.

Tie trebuie sa-ți spună justiția care este Universitatea? Ești vai te tine. Tu nu ai cu ce gândi?

echilibrat
echilibrat  •  04 Octombrie 2021, 01:35
Postat de blue_lion pe 03 Octombrie 2021, 20:11

Puneti videoclipul in loop sa vada toti ce a spus marele Balaci nu ce vor unii sa induca gen cristescu, badea si alte personaje fara scrupule. Hai Craiova! in seara asta trebuie sa luam cele 3 puncte.

Marele Balaci n-a fost niciodata la antrenamentele si meciurile clonei mititele EST 2017, ci s-a dus doar la Universitatea Craiova. Da -el a facut acele declaratii prin 2013 - dar dupa 2015 s-a cistigat brandul Universitatea Craiova, stema cu leul si justitia a decis ca fosta FCU a fost o clona. De aceea Balaci si-a reconsiderat pozitia dupa 2015.

blue_lion
blue_lion  •  03 Octombrie 2021, 20:11

Puneti videoclipul in loop sa vada toti ce a spus marele Balaci nu ce vor unii sa induca gen cristescu, badea si alte personaje fara scrupule. Hai Craiova! in seara asta trebuie sa luam cele 3 puncte.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează