FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Andrei Lobonţ a semnat primul său contract de profesionist » Ce echipă din Liga 1 a ales fiul lui „Lobby”

Andrei Lobonț a semnat cu Rapid
Foto: facebook/fcrapid
Andrei Lobonț a semnat cu Rapid Foto: facebook/fcrapid

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 17:24 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 17:53

Andrei Lobonț (18 ani), fiul lui Bogdan Lobonț a semnat primul său contract de jucător profesionist cu Rapid, echipă unde a evoluat până acum la juniori.

Fundaș central și căpitan la juniorii U19 ai giuleştenilor și unul dintre cei mai promițători fotbaliști din academia Rapidului, Lobonț junior și-a pus astăzi semnătura pe primul său contract profesionist, anunțul fiind făcut pe pagina de facebook a vișiniilor.

„Andrei Lobonț a semnat primul său contract de profesionist cu RAPID. Andrei, fiul lui Bogdan Lobonț, este unul dintre tinerii de mare perspectivă de la Centrul de Performanță al Rapidului. 

„Lobby” cel mic are 18 ani, evoluează ca fundaș central, iar principalele sale calități sunt forța, viteza și controlul balonului. În prezent, Andrei poartă banderola de căpitan al Rapidului U19, iar recent a fost chemat de Vali Negru la antrenamentele echipei a doua. Mult succes, Lobby!”, au postat giuleștenii.

2 ani și jumătatea evoluat Bogdan Lobonț pentru Rapid, între august 1997 și ianuarie 2000

1titlu de campion și o Cupă a României a cucerit fostul portar cu Rapid.

Daniel Niculae, după Rapid - FCU Craiova 0-0

Rapid și FCU Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci al rundei #14 din Liga 1. Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, laudă prestația echipei sale.

„Din păcate, și noi am jucat în deplasare. Cred că am făcut un joc foarte bun, ne-am creat foarte multe ocazii de joc, am controlat tot jocul, mai puțin 10 minute din partea a doua. Am avut dăruire, ambiție, am avut instinctul de a alege varianta cea mai bună.

Din păcate, n-a fost să fie. A fost un meci alert, dinamic, un adevărat meci între Rapid și Craiova. Ne pare rău că n-am câștigat 3 puncte, am fi trecut mai ușor peste eliminarea din Cupa României. 

N-am ce să le reproșez băieților, nici Miță și nici cei din staff nu ce să le reproșeze. Au dat totul pe teren. Suporterii au avut o problemă cu noi doar când n-am avut atitudine”, a declarat Daniel Niculae la final.

Citește alte știri din Liga 1:

Deian Sorescu, reprimit la echipă! » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „De mâine face antrenamente normale!”

Ministrul Novak, derogare pentru islandezi la meciul cu România: „Am rezolvat în ultima secundă. Puteam pierde la «masa verde»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  03 Noiembrie 2021, 00:12

Mult succes Andrei și multă sănătate!

cky33
cky33  •  02 Noiembrie 2021, 20:26

Mult succes pustiule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează