FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Nervi la conferința lui Mihai Stoica » Oficialul FCSB a început să țipe: „Mă înnebunești cu întrebările astea!”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 15:07 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 17:31

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, s-a enervat la conferința premergătoare partidei cu CFR Cluj.

  • CFR Cluj - FCSB e programat duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport. 

Oficialul roș-albaștrilor a fost întrebat despre declarația dată de Gigi Becali cu privire la fundașul Joyskim Dawa, care va absenta la Cluj, după ce a fost eliminat în meciul cu Farul.

 „Zic și eu cum a zis comentatorul «Din fericire, nu va fi cu CFR». Dacă avea și tehnică, Dawa era de Real Madrid. Are putere, viteză, forță. Dacă avea și tehnică... Are unele, dar nu are altele”, a spus Gigi Becali.

Reacția lui Alin Petrache după scandările xenofobe de la meciul României: „N-au ce căuta aici, la noi!”
ROMÂNIA - POLONIA
Reacția lui Alin Petrache după scandările xenofobe de la meciul României: „N-au ce căuta aici, la noi!”

Mihai Stoica s-a enervat la conferința de presă

Întrebat despre Dawa, Mihai Stoica a avut o reacție nervoasă și a început să țipe în timpul conferinței.

 „Patronul spunea mai în glumă, mai în serios, că se bucură că Dawa că are roșul. Ție cum ți se pare...”, a spus jurnalistul, întrerupt de MM: „Nu comentez! Nu! Oprește-te! Nu voi cataloga eu...”.

 „Nu voiam să îți cer să comentezi ce a spus patronul. Voiam să te întreb dacă mai poți cu erorile comise de Dawa. Că nu e prima”, a continuat jurnalistul, moment în care MM Stoica s-a enervat.

 „Dacă mă lăsai să mă opresc, nu mă enervai acum. Tu nu înțelegi ca în viața mea... Mă cunoști? Mă cunoști. De 31 de ani sunt în fotbal și în viața mea nu am criticat un jucător. Mă înnebunești cu întrebările astea! Nu critic fotbaliștii. Dacă am ceva să le spun, o fac în particular.

Să fii mai atent când vorbesc! Am spus că pot critica un jucător dacă e vorba de atitudine. Eu nu sunt antrenor. Sunt cu alte probleme pe aici. Nu critic jucătorii! Chiar nu înțelegi? Alții critică jucătorii”, a încheiat Mihai Stoica.

VIDEO Totul despre CFR Cluj – FCSB

Citește și:

Gigi Becali a decis! Ce se întâmplă cu Omrani, după ce Pintilii i-a cerut voie să-l lase acasă

„E foarte simplu” » Strategia lui Leo Strizu pentru derby-ul CFR - FCSB: „Ne bazăm mai ales pe ei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
paul111
paul111  •  05 Februarie 2023, 08:35
Postat de VanBasten pe 04 Februarie 2023, 18:28

Ati facut-o sa cedeze pe Meme. "Nu! Oprește-te! Te rog! Nuuuuuu! Lasa-ma! Te rog, lasa-ma! Te rog, nu acolo!". Bad boys ce sunteti! „N

Societate normala numesti o societate in care iti poti expune tampeniile ! Si pe Gica Popescu l-au vargat mai ***...societatea ta normala e aia in care un om daca a fost vargat trebuie sa dispara ! Fi-v-ar normalitatea de ras !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luter
luter  •  04 Februarie 2023, 20:04

Vedeți mai băieți de la GSP de ce lumea vă blamează, aduceți în spațiul public un vărgat.intr- o societate normală, asta nu are nimic de demonstrat,Ooooo biped

VanBasten
VanBasten  •  04 Februarie 2023, 18:28

Ati facut-o sa cedeze pe Meme. "Nu! Oprește-te! Te rog! Nuuuuuu! Lasa-ma! Te rog, lasa-ma! Te rog, nu acolo!". Bad boys ce sunteti! „N

Vezi toate comentariile (9)
Comentează