FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Alexandru Pelici, în al nouălea cer: „Nici n-am sperat să ne salvăm direct de la retrogradare!”

CS Mioveni a învins-o pe Rapid, scor 3-2, în ultima rundă a play-out-ului Ligii 1. Alexandru Pelici (48 de ani), antrenorul argeșenilor, și-a felicit elevii pentru o clasare nesperată și e dornic să semneze prelungirea înțelegerii. +6   FOTO
CS Mioveni a învins-o pe Rapid, scor 3-2, în ultima rundă a play-out-ului Ligii 1. Alexandru Pelici (48 de ani), antrenorul argeșenilor, și-a felicit elevii pentru o clasare nesperată și e dornic să semneze prelungirea înțelegerii.

Articol de , - Publicat luni, 16 mai 2022 23:02 / Actualizat marti, 17 mai 2022 00:33

CS Mioveni a învins-o pe Rapid, scor 3-2, în ultima rundă a play-out-ului Ligii 1. Alexandru Pelici (48 de ani), antrenorul argeșenilor, și-a felicitat elevii pentru o clasare nesperată și e dornic să semneze prelungirea înțelegerii. 

  • Sepsi a încheiat pe primul loc în play-out, iar FC Botoșani pe locul secund. Rapid e la mâna lui Sepsi (dacă echipa din Sfântu Gheorghe va câștiga Cupa României) și a Federației. Toate calculele AICI!
  • Finala Cupei României dintre Sepsi OSK și FC Voluntari va avea loc pe 19 mai, pe noul stadion „Rapid-Giulești”;
  • Meciurile de baraj pentru Conference League se vor disputa pe 22 mai (semifinala dintre primele două locuri din play-out) și pe 29 mai (finala dintre Craiova și câștigătoarea semifinalei).
FCU Craiova - Sepsi, întrerupt de două ori din cauza scandărilor xenofobe! Jucătorii, trimiși la vestiare în minutul 90
FCU Craiova - Sepsi
FCU Craiova - Sepsi, întrerupt de două ori din cauza scandărilor xenofobe! Jucătorii, trimiși la vestiare în minutul 90

Alexandru Pelici: „Nu speram să ne salvăm direct de la retrogradare!”

„Vreau să îmi felicit jucătorii. Mă bucură foarte mult ce am realizat azi. Nu mi-a fost foarte greu să îi motivez. Ne-a ajutat mult ce s-a discutat zilele trecute, că suntem în vacanță, că Rapid va câștiga sigur. Asta ne-a motivat! 

Am rămas în Liga 1, ăsta e un obiectiv la care nimeni nu spera la startul sezonului. Noi ne gândeam cum vom găsi două echipe să le băgăm sub noi, să ne salvăm prin intermediul barajului. 

Îmi pare rău pentru Rapid, dar asta este. Sunt convins că vor fi o echipă puternică anul viitor, în play-off, și se vor bate pentru campionat. Probabil, pentru noi, obiectivul va fi același. Mâine vom avea o ședință. Campionatul viitor va fi mult mai greu, nu vor mai fi două echipe retrogradate din oficiu. Trebuie să gestionăm cât mai bine situația. 

Am avut o discuție despre prelungire, dar am promis că vom concretiza la finalul sezonului. În momentul de față, prima opțiune pentru mine este CS Mioveni. Este opera noastră și vrem să o ducem înainte”, a spus Alexandru Pelici, la Orange Sport. 

VIDEO Bucuria celor de la Mioveni după meci

Ne vedem la anul in Liga 1! FELICITARI BAIETI!

Posted by CS Mioveni on Monday, 16 May 2022

VIDEO Bogdan Rusu, declarații euforice după victoria cu Rapid

Barajul pentru Conference League, sub semnul întrebării

O hibă regulamentară pune sub semnul întrebării desfășurarea primei faze a barajului pentru Conference League, meciul dintre ocupantele primelor două poziții din play-out. Sepsi a încheiat pe primul loc, dar clubul covăsnean este calificat și în finala Cupei României.

Dacă va câștiga ultimul act cu FC Voluntari, de joi, 19 mai, va merge automat în preliminariile Conference League și va ieși din calculele barajului cu FC Botoșani. Regulamentul nu a prevăzut acest scenariu.

În primă fază a fost vehiculată varianta că FRF o va trimite pe FC Botoșani (locul 2 în play-out) direct în finala barajului cu CS Universitatea Craiova, dacă Sepsi ia Cupa. Acum, și scenariul unui baraj preliminar FC Botoșani - Rapid (ocupanta locului 3 în play-out) este pe masă.

Dacă Sepsi pierde Cupa, lucrurile sunt clare: barajul preliminar va fi Sepsi - FC Botoșani!

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Becali s-a decis ce antrenor vrea în sezonul următor, după ratarea titlului! Așteaptă un răspuns până duminică

LIMBAJ LICENȚIOS Campionii de la CFR Cluj, cântece jignitoare la adresa rivalilor de la FCSB » Cum a arătat petrecerea de titlu a „feroviarilor”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close