FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Amical cu 9 goluri pentru FC Botoșani: ultima achiziție a lui Croitoru a dat 3! Moldovenii au vrut să iasă de pe teren

Articol de , - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 12:39 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 12:46

FC Botoșani a început ziua de sâmbătă cu un amical, adversară fiind Paksi, deja o „prietenă” a românilor în acest cantonament, maghiarii având jocuri test și cu Universitatea 2-5) sau Chindia (0-3). Și a avut parte de un meci cu de toate, câștigat până la urmă, 5-4.

Marius Croitoru a mizat din primul moment pe Mihai Roman II și Sebastian Mailat, ultimii veniți la moldoveni. Ritm bun, viteză, nici n-ai fi zis că-i vorba doar despre un amical.

Interviu cu noua „perlă” din Liga 1: „Tata nu m-a lăsat doar cu fotbalul, de asta am diplomă de economist”
INTERVIU
Interviu cu noua „perlă” din Liga 1: „Tata nu m-a lăsat doar cu fotbalul, de asta am diplomă de economist”

Iar cele 20-30 de persoane venite la complexul Sueno, unde este și cantonată FC Botoșani, au avut ce vedea. De trei ori au punctat elevii lui Croitoru în prima parte, Tîrcoveanu, Mailat și Roman II. Maghiarii au înscris și ei, de două pri. Prima dată imediat după golul 1 al românilor. A doua oară au redus din diferență fix înainte de pauză.

A început în același ritm

Nici după pauză echipele nu s-au menajat, au continuat să marcheze. S-a făcut 3-3 imediat, după un penalty contestat de băieții lui Croitoru, pe motiv că infracțiunea s-ar fi produs în afara careului. Au marcat maghiarii, dar după doar câteva minute au înscris iar și cei de la Botosani. 

Tot moldovenii au dat și al 8-lea gol după o serie de bâlbe în defensiva maghiară. Mailat a reușit tripla, el fiind autorul celor două goluri, și-a depus tot mai apăsat „candidatura” pentru un loc de titular în echipa moldoveană.

VIDEO Croitoru a vrut să scoată echipa de pe teren

Pe final au mai dat un gol maghiarii, nu înainte ca spiritele să se încingă. Ca de fiecare dată în întâlnirile celor de la Paksi cu românii în acest cantonament. Niciun meci fără măcar o încăierare. 

În plus, deciziile arbitrilor, în special o lovitură indirectă în careul echipei sale, l-au enervat teribil pe Marius Croitoru, care la final a vrut să scoată echipa de pe teren. S-a repliat repede și i-a lăsat să continue jocul pentru cele 3 minute care mai erau din timpul regulamentar.

FC Botoșani la start: Pap - Braun, Racovițan, Șeroni, Dragu - Papa, Ed. Florescu, Edjouma - Tîrcoveanu, M. Roman II, Mailat

Citește și:

Arlauskis poate prinde un supertransfer » Cine-l vrea pe portarul care se antrenează cu Voluntari

EXCLUSIV Lovitură pentru Dinamo: un titular stă o lună pe bară » Negocieri în weekend pentru înlocuitor

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  15 Ianuarie 2022, 17:21

Cind sa comportat *** , asa cum trebuie??????? Iesiri de huligan are... A invatat de la marele lui patron...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  15 Ianuarie 2022, 13:44

Croitoru,stai mereu,comporta-te civilizat sau nu stii ce e aia? Asa ajuti echipa cu iesiri de maidan?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează