FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Adrian Mutu dezvăluie mesajul primit din închisoare de la Adrian Mititelu și recunoaște: „Și eu i-am cerut un lucru”

Adrian Mutu e antrenorul ales de familia Mititelu pentru a ataca revenirea în prima ligă +33   FOTO
Adrian Mutu e antrenorul ales de familia Mititelu pentru a ataca revenirea în prima ligă

Articol de , - Publicat vineri, 25 iunie 2021 22:58 / Actualizat vineri, 25 iunie 2021 22:59

Adrian Mutu (42 de ani) explică în interviul acordat Gazetei Sporturilor cum manageriază relația antrenor-patron și ce i-a transmis Adrian Mititelu, aflat în spatele gratiilor, după ce a semnat cu nou-promovata.

  • Interviul integral cu Adrian Mutu poate fi citit sâmbătă pe GSP.ro, pe platforma Gazeta Digitală sau în ediţia tipărită, disponibilă în zori la toate chioşcurile de presă. 

- Domnule Mutu, ați vorbit cu Adrian Mititelu? 
- Da! 

- Ce v-a spus, ce i-ați cerut? 
- Sincer, mi-a transmis multă baftă, putere de muncă, ce-ți poate transmite un patron de club. Eu i-am cerut să-mi aducă jucători, ca orice antrenor. Familia Mititelu nu trece printr-un moment foarte plăcut. Lucrurile se vor regla, sper ca noi să-i aducem bucurii prin ceea ce facem pe teren.

- Sunteți genul de antrenor care comunică cu patronul?
- Sunt! Cred că toți antrenorii o fac! Bine, nu înțeleg de ce nu am putea avea o relație bună. De ce ar trebui să nu ne înțelegem bine? 

- Bănuiesc că totul merge până la un punct. Dacă cerințele patronului cresc, cum reacționați? 
- Ce înseamnă cerințe? 

- Să impună jucători într-o echipă! 
- A, aici voiai să ajungi! Pentru mine nu există aceste lucruri în fotbal. Nu știu pentru cine există! Probabil vrei să duci discuția într-un alt sens. Știe toată lumea, e de notorietate. Eu vin din alt fotbal, pentru mine nu există astfel de lucruri și punct!

Bursa transferurilor la FCU Craiova

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Mamadou Bagayoko (liber de contract), Dominik Kovacic (Lokomotiva Zagreb)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (liber), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (liber), Diakite (liber), Taborda (liber)

FOTO Imagini spectaculoase surprinse în cantonamentul lui FCU Craiova

+29 FOTO

Citește și alte știri despre FCU Craiova 1948:

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVENIA Adi Mutu abia așteaptă derby-urile cu CSU și are un mesaj pentru rivala din oraș: „Va fi ceva extraordinar!”

FCU Craiova - AS Roma, amical de gală » Cum a ajuns Mutu la Mourinho și când se joacă meciul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
davidgraham
davidgraham  •  26 Iunie 2021, 14:01

Penitenciarul Craiova: " Exercitarea dreptului de a primi vizite se va realiza cu dispozitiv de separare, indiferent de regimul de executare sau categoria din care fac parte persoanele private de libertate" ... Asta inseamna o relatie corecta. :)

kuba
kuba  •  26 Iunie 2021, 09:39
Postat de hristo8 pe 26 Iunie 2021, 07:45

fixere, ai invatat ma sa scrii SANT?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

relu1250
relu1250  •  26 Iunie 2021, 09:02

Prea mult cu aceasta echipa.e doar o noua promovata.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează