FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948 - FC ARGEȘ 1-0

VIDEO FCU Craiova - FC Argeș 1-0 » Trupa lui Nicolo Napoli câștigă pe teren propriu » Cum arată clasamentul

FCU Craiova - FC Argeș 1-0 FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
FCU Craiova - FC Argeș 1-0 FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2022 19:30 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 09:55

FCU Craiova 1948 a câștigat meciul cu FC Argeș, 1-0, din etapa a 20-a din Liga 1. Oltenii s-au impus fiindcă au speculat un uriaș cadou în defensiva adversă, noroc de care n-au avut parte elevii „dușmanului” Croitoru

„Regii” gafelor » Erorile de proporții au năruit definitiv obiectivul unei pretendente la play-off: 5 greșeli inexplicabile
FCU CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-0
„Regii” gafelor » Erorile de proporții au năruit definitiv obiectivul unei pretendente la play-off: 5 greșeli inexplicabile

Diferența între fosta și actuala echipă a lui Marius Croitoru s-a făcut la un detaliu. Șansa. Jakolis a greșit incredibil în minutul 62, dorind să trimită către propriul portar, i-a pus mingea pe tavă lui Bahassa, iar acesta i-a oferit posibilitatea unui gol extrem de simplu lui Aurelian Chițu. 

Nu e vorbă că, înainte, în minutul 47, după o fază pornită superb de la el însuși, Radu Negru a reușit să se înscrie în cursa pentru ratarea anului, reluând din cădere, din zonă centrală, în transversală, cu absolut toată poarta goală. 

Dacă juveții au speculat greșeala adversarului, argeșenii n-au avut noroc la o fază oarecum similară. Huyghebaert a greșit în genul lui Jakolis, în minutul 82, Garita a prins mingea, dar s-a pierdut între dorința de a-l depăși pe Gurău ieșit în întâmpinare și varianta golului.

În rest, puține faze de poartă. Câte o ocazie mai mare, de fiecare parte, în afara celor menționate. Ambele după deschiderea scorului. Bertrand a reluat acrobatic, însă nu l-a învins pe Gurău, care prinde cheag în tricoul juveților, iar Chițu nu l-a putut învinge pe Greab dintr-o situație oportună pentru un atacant.

Grație acestei victorii, trupa lui Nicolo Napoli ajunge la 22 de puncte în 20 de etape și se clasează pe locul 10. FC Argeș este pe 11, tot cu 22 de puncte.

Clasamentul din Superligă:

FCU Craiova - FC Argeș 1-0

FCU Craiova 1948 - FC Argeș, echipe de start: 

FCU CRAIOVA (4-2-3-1): Gurău - Negru, Paramatti, Duarte, Huyghebaert - Achim, Albu - Baeten, Bauza, Bahassa - Iancu
Rezerve: Mogoșanu - Blidar, Chițu, R. Grigore, Marquet, Blănuță, Sidibe, Van Durmen, Zanfir
Antrenor: Nicolo Napoli

FC ARGEȘ (4-2-3-1): Greab - Jakolis, M. Constantin, Cestor, Vianna - Meza Colli, Njike - Ișfan, Șerban, Bertrand - Garita
Rezerve: Micle - Alceus, Calcan, Covaci, G. Crețu, Dobrosavlevici, Pîrvu, Raynov, A. Stoica
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion de fotbal pentru municipiul Craiova
Arbitru: Marcel Bîrsan (București) / A1: Radu Ghinguleac (București) / A2: Marius Mihai Marica (Bistrița) / Arbitru VAR: Iulian Dima (București), Arbitru AVAR: Cristina Trandafir (București) / Rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureș) / Observator arbitri: Irina Mirt (București)

VIDEO Aurel Țicleanu, amintiri cu idolul Nicolae Dobrin: „A venit Balaci și mi-a zis «Băi copile, poți sau nu să-l ții?»”

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO+VIDEO Ghinion teribil pentru FCSB: două pierderi uriașe după doar 7 minute » Compagno și Olaru, schimbați și duși la spital după o ciocnire violentă!

„Se spune că era «sifonul» perfect” » Rădoi, atacat violent dinspre FCU Craiova: „Inventatorul pasei înapoi! A fost fără BAC și în teren, și în afară”

FC Argeș e repetentă la un capitol esențial » Comparația cu rivalele din provincie e gigantică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
blue_lion
blue_lion  •  14 Decembrie 2022, 01:44

In sfarsit, avem o perioada buna! Cu atitudinea si jocul practicat se anunta un an nou interesant. Sper sa nu aiba bossulica alte idei trasnite intre timp si sa caute iar antrenor cu nume. NAPOLI e prea bun, prea ca la tara...

george.br
george.br  •  13 Decembrie 2022, 21:56
Postat de ren999 pe 13 Decembrie 2022, 20:28

Vezi ca ti se dezlipesc papucii. Subiectul era de ce simte metetelu nevoia sa isi multiplice numarul sectantilor cu cinci in statisticile oficiale. E al nu stiu catelea meci in care sunteti maxim 700 pe tot stadionul, acasa, dar seful va numara toti neuronii ca sa-i dea o asistenta cu care sa nu se faca de ras.

Da, mogos... ***, nu? De ce n-o zici pan' la capat?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ren999
ren999  •  13 Decembrie 2022, 20:28
Postat de george.br pe 13 Decembrie 2022, 19:45

Ura pentru Miti v-a determinat sa va umiliti in ultimul hal, aciuindu-va langa gaselnita aia politica bagata cu japca in fotbalul romanesc. Reactie tipica a celor slabi de inger, vulnerabili din cauza lipsei de educatie.

Vezi ca ti se dezlipesc papucii. Subiectul era de ce simte metetelu nevoia sa isi multiplice numarul sectantilor cu cinci in statisticile oficiale. E al nu stiu catelea meci in care sunteti maxim 700 pe tot stadionul, acasa, dar seful va numara toti neuronii ca sa-i dea o asistenta cu care sa nu se faca de ras.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează