FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 2-3

Atitudinea argeșenilor l-a nedumerit pe Florin Tănase: „N-am înțeles. De unde și până unde?” + Și-a făcut calculele pentru titlu

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 21:25 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 21:28

FCSB s-a impus dramatic în deplasarea cu FC Argeș, scor 3-2, cu un gol marcat la ultima fază de Andrei Dumiter. Florin Tănase, căpitanul bucureștenilor, e optimist în privința șanselor la titlu. 

Florin Tănase, autor al unei „duble” la Pitești, nu a înțeles agresivitatea fotbaliștilor lui FC Argeș. Căpitanul lui FCSB a obținut și eliminarea lui Șerban, pentru o lovitură fără minge.

Greșeli grave de arbitraj în FC Argeș - FCSB! Verdictele specialistului la cele 8 faze-cheie analizate
Argeș - FCSB
Greșeli grave de arbitraj în FC Argeș - FCSB! Verdictele specialistului la cele 8 faze-cheie analizate

Florin Tănase, după FC Argeș - FCSB 2-3

„Puteam să ne facem meciul mult mai ușor. Suntem fericiți că am reușit să ne îndeplinim obiectivul, cele 3 puncte. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului. Important e că pe teren a luat decizia corectă domnul arbitru la acea eliminare. A lovit intenționat cu călcâiul, trebuia să fie eliminat mai devreme. 

Sunt fericit pentru victorie, probabil arbitrul trebuia să gestioneze altfel unele situații. Îmi dădeau peste picioare. A fost o răutate pe care nu o înțeleg. Nu știu de unde și până unde.

Eram dezamăgit când am ieșit, era 2-2. Aveam și om în plus, ar fi trebuit să avem mai multe ocazii de gol. Ne-am făcut calculele, am recuperat două puncte, mai trebuie să reducem încă două în 7 etape. Așa, vom juca cu titlul pe masă în ultima etapă cu CFR”, a spus Florin Tănase, la Telekom Sport. 

Cum arată clasamentul din play-off, după FC Argeș - FCSB 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV / VIDEO Scene tensionate filmate de reporterul GSP în parcare, după Dinamo - Sepsi » Amenințări și înjurături: „Nesimțitule, poate bate vântul și te întâlnești cu mine!”

N-a venit bine și pleacă?! Uhrin: „Nu pot să rămân în condițiile astea! Toți mă fac nebun”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
balotelli
balotelli  •  21 Martie 2022, 08:52

Nu. Chiar mi-e indiferent cine ia titlul. Tot încerc să-mi dau seama care ar fi "răul cel mai mic".

paolo19
paolo19  •  21 Martie 2022, 08:48
Postat de balotelli pe 21 Martie 2022, 08:43

La viitoarea fereastră o să "se taie" ca Rădoi în geamurile vestiarelor de la Bistrița (2006) și Belgrad (2015).

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balotelli
balotelli  •  21 Martie 2022, 08:43
Postat de v1ad pe 20 Martie 2022, 22:32

Tanase, cand la viitoarea fereastra de transferuri iar nu te dorește nicio echipa, sa recitești declarația asta de azi ca să înțelegi de ce. "A fost o răutate pe care nu o înțeleg. Nu știu de unde și până unde." Dacă tu nu înțelegi de ce o echipa își apara șansele cu agresivitate și determinare, ai îmbătrânit degeaba

La viitoarea fereastră o să "se taie" ca Rădoi în geamurile vestiarelor de la Bistrița (2006) și Belgrad (2015).

Vezi toate comentariile (17)
Comentează