FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme pentru Rednic » Un titular ratează meciul de la Mediaș: „Are febră mare, dar nu e Covid”

Plamen Iliev ratează confruntarea de la Mediaș / foto: GSP +49   FOTO
Plamen Iliev ratează confruntarea de la Mediaș / foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 14 octombrie 2021 11:22 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 12:36

Plamen Iliev (29 de ani), goalkeeper-ul bulgar al lui Dinamo, nu va fi pe teren în meciul de vineri seara de la Mediaș. Acesta a acuzat stări febrile și nu va face deplasarea în Ardeal. 

  • Gaz Metan Mediaș - Dinamo se joacă vineri, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Într-o perioadă neagră pentru România, cu peste 15.000 de infectări zilnice. Dinamo nu a raportat până acum vreun caz de COVID la echipă. Testele efectuate înaintea partidei de la Mediaș au ieșit toate negative, însă Plamen Iliev, portarul adus de „câini” în această toamnă, nu va fi pe teren la Mediaș, locul său urmând să fie luat de Mihai Eșanu. Rednic a făcut anunțul în conferința de azi.

Mircea Rednic: „Iliev are febră mare, dar nu are COVID”

„Sunt trei puncte în joc, încercăm să le luăm. Unii care au fost accidentați revin, iar acesta e un lucru bun. În afară de Iliev, toți jucătorii sunt apți. E răcit. Mi-a fost teamă că are COVID, dar nu are. Nu va face deplasarea la Mediaș, are febră mare. 

Sunt probleme din cauza noastră, a fost o relaxare totală. Acum începem să ne plâgem de ce se întâmplă. Cât timp nu am antrenat, am fost în Belgia, iar acolo restricțiile s-au menținut. La noi s-a lăsat libertate la mare, la munte, peste tot. Acum ne băgăm pe gât vaccinul. Normal că suntem îngrijorați. Cred că trei sferturi din jucătorii noștri sunt vaccinați”, a declarat Rednic.

9 goluria încasat Plamen Iliev în 3 partide bifate la Dinamo: 0-5 cu CS Universitatea Craiova, 1-2 cu FC Botoșani și 2-2 cu „Bătrâna Doamnă” UTA

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Răducioiu revine la Dinamo!

Tot azi, Mircea Rednic a anunțat la conferința de presă de astăzi că sunt șanse mari ca la Dinamo să revină Florin Răducioiu, fostul mare fotbalist al roș-albilor și al primei reprezentative.

Răducioiu urmează să se pună de acord cu șefii lui Dinamo și să se întoarcă la clubul său de suflet. În stilu-i caracteristic, „Puriul” a oferit detalii despre negocierile cu „Marele Blond”, glumind cu jurnaliștii: „La cum arată, mă gândesc să-l bag cinci minute în teren”.

Rednic anunță revenirea lui Răducioiu: „La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute”

„Am discutat cu Răducioiu. Am vorbit și a rămas ca domnul Mureșan să discute cu el săptămâna aceasta. Cel cu care am discutat și care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute”, a declarat Mircea Rednic, în conferința de presă din această dimineață.

„Răducioiu a jucat unde a jucat, e util, acum vorbește bine românește (râde). Acum depinde, dar eu cred că o să vină”, a adăugat Rednic.

VIDEO Mircea Rednic, despre revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Mircea Rednic anunță revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo: „Acum vorbește bine românește, poate îl și bag 5 minute”

EXCLUSIV Vestea care zguduie Dinamo din temelii: încă un proces la TAS, iar „câinii” riscă să primească din nou interzis la transferuri!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (4)
1745flo
1745flo  •  14 Octombrie 2021, 16:05

Respect Ilie!

1745flo
1745flo  •  14 Octombrie 2021, 16:04

Ați uitat să spuneți dacă e vaccinat!

rocky5
rocky5  •  14 Octombrie 2021, 15:13

Iliev are covid bulgăresc, ăla nu apare în testele noastre!;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează