FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 0-1

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu după Hermannstadt - FCSB: „Ei au făcut diferența” » Ce spune despre Mihai Pintilii

FCSB s-a impus pe terenul lui Hermansntadt, 1-0 // FOTO: Imago
FCSB s-a impus pe terenul lui Hermansntadt, 1-0 // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 08:05 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 10:03

Ilie Dumitrescu a analizat meciul Hermannstadt – FCSB 0-1 și a lăudat mutările făcute de Mihai Pinatilii.

Fostul internațional i-a lăudat la final pe Billel Omrani, marcatorul golului și omul meciului, și pe Florinel Coman, dar și pe Mihai Pintilii, cel care i-a introdus pe cei doi jucători în repriza a doua.

E oficial, Mirel Rădoi a semnat cu noua echipă! Va fi adversarul lui Ronaldo și Șumudică
NUMIRE
E oficial, Mirel Rădoi a semnat cu noua echipă! Va fi adversarul lui Ronaldo și Șumudică

Pe cine a remarcat Ilie Dumitrescu în Hermannstadt – FCSB

Cei care au intrat de pe bancă, Coman și Omrani, au făcut diferența. Contează enorm pentru o echipă care luptă la titlu să aibă pe bancă jucători care fac diferența atunci când intră. Lotul lărgit și valoros a decis meciul.

E o victorie importantă pentru FCSB, pe un teren complicat, cu o echipă foarte bine organizată. Pintilii a mutat bine cu cele două schimbări, iar pe final a gestionat bine avantajul”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

8a primit Omrani din partea GSP. Cea mai mare notă a meciului

Ce a spus Mihai Pintilii după Hermannstadt – FCSB

A fost un meci greu, Hermannstadt e o echipă puternică, joacă acasă acum. Dar asta înseamnă să ai o bancă puternică. Mă bucur pentru cei care au intrat foarte bine de pe bancă și au suplinit ieșirile.

Lui Sorescu cred că-i mai trebuie puțin timp de acomodare. Mă bucur pentru Crețu, a intrat bine, l-a suplinit foarte bine. La FCSB n-a existat și nu va exista niciodată răbdare. Aici se vrea performanță, nimeni nu-i așteaptă pe jucători. Omrani a intrat și a dat gol, data viitoare poate fi rezervă. Aștept de la jucători să joace fotbal de plăcere, să-și facă datoria, atât! Nu există asta cu «să-ți dai viața pe teren».

Încă suntem la început, dar abia de acum începe greul. Florinel Coman este pe drumul cel bun, v-am zis. Dar are nevoie de răbdare! E jucător foarte bun, de echipă națională. El s-a pregătit foarte bine, cred că a fost în primii 3 jucători, a dat un randament incredibil!

N-a discutat nimeni din Federație cu mine. Eu îmi văd de drumul meu, o să încerc să-mi iau carnetul de antrenor. O să discut cu Burchel doar când merg la cursuri. În rest, ce să discut? El își face nume pe numele meu. De trei săptămâni, vorbește doar despre Pintilii. Mă bucur. Asta înseamnă că n-am fost un prost, n-am fost un nimeni. Să mă suspende trei luni, trei ani, patru ani. L-aș ruga să mă suspende cât poate, ca să fie el liniștit. Unii vor doar să facă rău

VIDEO Florinel Coman, declarații la cald după Hermannstadt - FCSB 0-1: ,,Cel mai dificil adversar al nostru suntem chiar noi”

Citește și:

Transfer anunțat la conferința de presă: Hermannstadt - FCSB a fost ultimul lui meci

Fostul antrenor de la FCSB sare în apărarea lui Sorescu: „În niciun caz n-a fost slab! L-a scos din alte motive”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează