FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

Cine va arbitra turul barajului dintre FCU Craiova și FC Voluntari » „Centralul” a greșit flagrant în derby

Horațiu Feșnic va arbitra partida dintre FCU Craiova și FC Voluntari, barajul pentru Conference League din play-out. 
Foto: Cristi Preda (GSP)
Horațiu Feșnic va arbitra partida dintre FCU Craiova și FC Voluntari, barajul pentru Conference League din play-out. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 13:33 / Actualizat joi, 25 mai 2023 14:04

Comisia Centrală a Arbitrilor, condusă de grecul Kyros Vassaras (57 de ani), a anunțat brigada de arbitri delegată la meciul dintre FCU Craiova și FC Voluntari, barajul din play-out pentru Conference League. 

  • FCU Craiova - FC Voluntari se joacă vineri, 26 mai, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1

Horațiu Feșnic, arbitrul partidei FCU Craiova - FC Voluntari, barajul de Conference League din play-out

Horațiu Feșnic, din Cluj-Napoca, va conduce la centru partida dintre FCU Craiova și FC Voluntari. Ardeleanul va fi ajutat la cele două tușe de Ovidiu Artene, din Vaslui, respectiv de Ciprian Danșa, din Satu-Mare, se arată pe site-ul oficial al CCA. 

În camera VAR va fi arădeanul Ovidiu Hațegan. Acesta va fi ajutat de asistentul Marius Badea, din Râmnicu-Vâlcea. Al patrulea arbitru va fi Bogdan Dumitrache, din București. 

Horațiu Feșnic, prima partidă arbitrată după ce a gafat în Rapid - FCSB 

Partida dintre FCU Craiova și FC Voluntari va fi prima pe care clujeanul Horațiu Feșnic o va conduce, după ce a gafat în Rapid - FCSB 1-0, când nu le-a acordat două cartonașe roșii giuleștenilor. 

După cum Gazeta Sporturilor scria pe 5 mai, CCA, condusă de elenul Kyros Vassaras, a hotărât să-l suspende timp de 4 etape pe Horațiu Feșnic, deși, inițial, CCA, prin vocea lui Vassaras, susținea că Feșnic nu a greșit în derby-ul bucureștean. 

Scandalizat de promovarea excesivă a Andreei Bododel la meciurile Farului: „Hai, termină cu prostiile astea! Nu cred că e plătită”
GSP LIVE
Scandalizat de promovarea excesivă a Andreei Bododel la meciurile Farului: „Hai, termină cu prostiile astea! Nu cred că e plătită”

Câștigătoarea partidei FCU Craiova - FC Voluntari va înfrunta una dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova

Învingătoarea duelului dintre FCU Craiova și FC Voluntari va înfrunta una dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova pentru un ultim loc de cupe europene, după ce Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat, miercuri seară, Cupa României. Meciul ar urma să fie disputat într-o singură manșă, pe 3 sau 4 iunie. 

CFR Cluj joacă în ultima etapă din play-off cu Farul Constanța, duminică, 28 mai, de la ora 21:00, în timp ce CS Universitatea Craiova primește duminică, de la aceeași oră, vizita lui Sepsi Sf. Gheorghe. 

Citește și: 

„Ocupați-vă!” » Gigi Becali și-a găsit „General” la mijloc: îl vrea pe fotbalistul cu 4 titluri în Liga 1

Talpan se laudă cu „o nouă victorie în instanță împotriva FCSB”: „A fost un proces dificil. Mulțumesc steliștilor adevărați!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  25 Mai 2023, 21:44
Postat de 1948 pe 25 Mai 2023, 15:54

se stie de 426 de ani ca barajul se joaca intr o singura mansa pe terenul echipei care s a clasat cel mai bine.

*** istet, dar nu toata lumea stie regli, regulamente si ideologii. eu ca un umil cetatean citesc articolul, BINE, cap-coada! si am sesizat ca in articol nu scrie unde se joaca..... scrie data, ora, etc dar nu si unde s (pe ce stadion, in ce localitate) ... mersi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

leu.mr
leu.mr  •  25 Mai 2023, 16:52

Ati scris turul! Iar returul cind se joaca ?

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  25 Mai 2023, 16:07
Postat de _kuba._ pe 25 Mai 2023, 15:03

Forta Stiinta!!! Forta PS97!! Facem istorie!!!

Clona a facut istorie si-a egalat performanta all time : locul 7.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează