FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA 1-1

Mihai Iosif nu e supărat pe Junior Morais: „A fost ca Suarez! E instinctul de fotbalist”

Rapid și UTA au remizat, scor 1-1. Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi. +41   FOTO
Rapid și UTA au remizat, scor 1-1. Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi.

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 22:40 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 23:34

Rapid și UTA au remizat, scor 1-1. Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost mulțumit de atitudinea elevilor săi.  

„Vreau să îmi felicit jucătorii. Cred că azi am fost inspirați și la schimbări, am arătat destul de bine, chiar dacă am avut un jucător în minus. Nici în prima repriză nu cred că am jucat rău. Putea Sefer să dea gol. Vom lupta până la ultima picătură pentru șansa noastră la play-off.

E presiune mereu la Rapid. Suntem un lot destul de numeros, dar avem mulți accidentați. Crepulja, la meciurile cu FCSB și FC Argeș, din decembrie, a jucat cu umărul rupt. Astăzi nu știu ce a pățit. 

Avem cei mai frumoși suporteri din țară, ne împing mereu de la spate. Au făcut un lucru minunat, ei ne-au dat puterea de a reveni”, a declarat Mihai Iosif, la Telekom Sport. 

Incidente în pauza meciului Rapid - UTA » Au fost implicați și fanii altor două formații
Rapid - UTA
Incidente în pauza meciului Rapid - UTA » Au fost implicați și fanii altor două formații

Mihai Iosif nu e supărat pe Junior Morais

În minutul 39, Junior Morais a făcut pe portarul la un corner al arădenilor și a respins cu mâna lovitura de cap trimisă de Batha. Mihai Iosif a comentat decizia apărătorului. 

„E vorba de instinctul de fotbalist. Chiar îmi aduceam minte o fază. Suarez, parcă, a pus mâna la națională, a fost penalty, apoi s-a ratat (n.r. în meciul Uruguay - Ghana, de la Mondialul din 2010). Drept dovadă, și la noi îl ratase în prima fază. M-am simțit prost când l-a repetat. Îl apărase Moldovan, nu știu exact ce s-a întâmplat după, n-am revăzut faza”, a spus Iosif. 

Suntem mulțumiți pe jumătate, ne-am fi dorit să câștigăm toate cele 3 puncte. A a fost dificil pentru că am jucat cu un om în minus. Important e că am revenit. Mergem înainte, mai sunt etape de jucat, suntem în obiectiv. Vom încerca să reparăm greșelile, mergem la Mediaș să câștigăm. La finalul campionatului vom trage linie și vom vedea ce am realizat. Merităm să fim în primele 6
- Dragoș Grigore

RAPID - UTA 1-1. Alexandru Ioniță: „Este un punct meritat”

Clasamentul din Liga 1, după Rapid - UTA 1-1

Rapid ratează șansa de a le egala în clasament pe CSU Craiova și Farul. Astfel, nou-promovata rămâne pe loc de play-out, 7. UTA se clasează acum pe 10 și are șanse mici să ajungă în play-off.

VIDEO Incidente la pauza meciului Rapid - UTA

Citește și alte știri despre Rapid - UTA:

FOTO Moment crucial în Rapid - UTA: penalty, „roșu”, meci oprit 3 minute de arbitri!

FOTO Eroare mare de arbitraj în Rapid - UTA » Penalty neacordat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  30 Ianuarie 2022, 13:08

Respect Miță Iosif! Ești un antrenor adevărat , cu mult peste marea majoritate a figuranților cu "patalama la mână"!!!

226628904800238
Reflector Sv  •  29 Ianuarie 2022, 23:07

Saracul antrenor este comic cum se prezinta si ce spune ,afirma la un interviu ca spectatorii ii critica cu talent, dupa un scandal mare facut de acestia in tribuna!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează