FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CS MIOVENI 1-0

Mirel Rădoi, îngrijorat înaintea play-off-ului Conference: „Nu ne-a ajutat deloc! Sper să se schimbe ceva până joi”

CS Universitatea Craiova a învins-o cu șansă pe CS Mioveni, scor 1-0, dar Mirel Rădoi (41 de ani) are motive de nemulțumire. Noul antrenor al oltenilor s-a plâns de starea gazonului de la Severin. +13   FOTO
CS Universitatea Craiova a învins-o cu șansă pe CS Mioveni, scor 1-0, dar Mirel Rădoi (41 de ani) are motive de nemulțumire. Noul antrenor al oltenilor s-a plâns de starea gazonului de la Severin.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 18:48 / Actualizat duminica, 14 august 2022 19:59

Universitatea Craiova a învins-o cu șansă pe CS Mioveni, scor 1-0, dar Mirel Rădoi (41 de ani) are motive de nemulțumire. Noul antrenor al oltenilor s-a plâns de starea gazonului de la Severin.

  • CS Universitatea Craiova - Hapoel Beer Sheva, din play-off-ul Conference League, se joacă joi, de la 20:30, pe stadionul din Severin.

CS Universitatea Craiova nu a strălucit în disputa cu Mioveni, mutată la Severin din cauza festivalului „IntenCity” ce urmează să fie organizat pe „Ion Oblemenco”, în perioada 26-28 august. Antrenorul oltenilor e nemulțumit de calitatea gazonului și își face griji înaintea disputei cu Hapoel Beer Sheva, prima manșă a play-off-ului Conference League. 

Veste nesperată pentru FCSB » Se face până la urmă transferul atacantului dorit de Becali? „Urmează anunțul clubului”
FCSB
Veste nesperată pentru FCSB » Se face până la urmă transferul atacantului dorit de Becali? „Urmează anunțul clubului”

Mirel Rădoi, declarații după CSU Craiova - CS Mioveni 1-0

„Am zis că azi va fi dificil. Mioveni e o echipă organizată, cu un antrenor bun, care se apără bine. Știam asta. Am avut o posesie prelungită, dar pasivă.

Un gol norocos, dar cred că puteam majora diferența și victoria era mai clară. Oricum, cred că e o victorie meritată. 

Am crezut că starea gazonului va fi mai bună. Ne ne-a ajutat deloc. Va fi și mai greu joi, în Conference League! Să sperăm că vor încerca să remedieze câte ceva până joi”, a spus Mirel Rădoi, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova.

Nistor a intrat bine primele trei-patru acțiuni, apoi a avut acea pasă, nu știu către cine a vrut să dea. După, joc de picior bun, schimbare de direcție, are o liniște în joc. A avut o perioadă în care nu a fost alături de prima echipă și cred că-i lipsesc câteva antrenamente alături de noi
- Mirel Rădoi, antrenor CS Universitatea Craiova

Am încercat să venim și să-i chinuim. Să ne închidem cât mai bine și să-i obligăm să facă efort. Știam că, odată cu trecerea timpului, vor pierde din energie. Din păcate, a venit acea execuție. Cred că doar noi putem lua asemenea goluri. Diferența a fost făcută de acea execuție fantastică.
- Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

VIDEO Va reuși Mirel Rădoi să facă performanță la Universitatea Craiova?

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Veste nesperată pentru FCSB » Se face până la urmă transferul atacantului dorit de Becali?

Victor Angelescu a confirmat interesul Rapidului pentru Florinel Coman: „A fost o întrebare” + Ce se întâmplă acum

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  15 August 2022, 09:17

Ca sa fii antrenor, trebuie sa fii un tip cerebral. Radoi a fost si a ramas un tip instinctual. N-o sa fie niciodata antrenor ....!!!!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 August 2022, 21:21

...n are nimik Mirele ...continua cu piaza rea Nistor ...sa vezi cum pierzi ...

Rensenbrink
Rensenbrink  •  14 August 2022, 19:24

Daca stiau ca joaca la Severin, era normal sa stie starea gazonului. Nu e bine cand antrenorul se mira de starea gazonului de parca atunci iul vede prima oara. Pana una alta, fara suparare dar azi n-au jucat fotbal decat Ivan si Bancu, ceilalti nu stiu ce au jucat. Sa fi fost fotbal? Nu e clar. Toti au prin o zi proasta?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează