FOTBAL  »  Superliga  »  JUCĂTOR

VIDEO Atacantul lăudat de MM Stoica îi răspunde oficialului FCSB: „Apreciez. Vreau să fac pasul mai sus”

Vitalie Damașcan, în dreapta, numărul 11, în amicalul Moldova - România 0-5 // foto: Imago Images
Vitalie Damașcan, în dreapta, numărul 11, în amicalul Moldova - România 0-5 // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat vineri, 17 martie 2023 20:36 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 22:59

Atacantul moldovean Vitalie Damașcan (24 de ani), de la FC Voluntari, a răspuns laudelor venite de la Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB.

Înainte de FC Voluntari - Hermannstadt 1-1, meciul care a deschis play-out-ul Ligii 1, Mihai Stoica a avut cuvinte de laudă la adresa lui Damașcan: „Face un campionat foarte bun, chiar foarte bun. A reușit și câteva goluri de autor”.

Vitalie și-a continuat forma foarte bună și a înscris în poarta sibienilor, iar la finalul meciului a fost întrebat de reporterul GSP despre laudele venite de la MM Stoica.

Vitalie Damașcan răspunde laudelor lui Mihai Stoica

„Mă bucur că mă apreciază oamenii, înseamnă că munca mea nu este în zadar. Apreciez asta. Momentan sunt la Voluntari, am contract aici. Îmi doresc foarte mult să scoatem maximum de puncte din ultimele 8 meciuri, asta este prioritatea mea.

Vorbind la modul general, îmi doresc să fac pasul mai sus, la o echipă mai bună, într-un campionat mai bun. Momentan sunt foarte concentrat aici, la ce avem de făcut. Mai avem meciuri importante”, a răspuns Damașcan.

Muncesc în fiecar zi. Mă bucur că am continuitate, de asta am venit la Voluntari, voiam să fiu util echipei, să am continuitate. Mă bucur că staff-ul are încredere în mine, vreau să ajut echipa să facem puncte. Echipa și locul în clasament sunt în prim-plan. 

- Vitalie Damașcan, atacant FC Voluntari

Vârful moldovean, împrumutat la Voluntari de Sepsi OSK, a înscris 9 goluri în 21 de meciuri în acest sezon pentru ilfoveni. Are o reușită niște covăsneni. Toate au fost din acțiune!

Mai multe știri din Liga 1: 

„Cu banii mei să susțin echipa locală?” » Dan Șucu intervine în dezbaterea club public vs. privat: „Am scos în evidență această anormalitate!”

Cum arată cotele la titlu în Superligă, odată stabilit play-off-ul » O favorită URIAȘĂ și o echipă care poate îmbogăți pariorii

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close