INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola, acid la conferință: „L-am schimbat pe Haaland pentru a nu bate recordul lui Messi! Vreau să-mi pedepsesc jucătorii”

Pep Guardiola // sursă foto: captură YouTube
Pep Guardiola // sursă foto: captură YouTube

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 08:17 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 09:02

Pep Guardiola (52 de ani) a precizat, sarcastic, la conferința de presă după Manchester City - Burnley 6-0, că l-a schimbat pe Erling Haaland „pentru a nu doborî recordul lui Messi în FA Cup”. Evident, Messi nu a jucat niciodată în Cupa Angliei.

Marți seara, după 7-0 cu RB Leizpig în Champions League, Pep Guardiola a fost acuzat că l-a scos de pe teren pe Erling Haaland în minutul 63 al meciului astfel încât norvegianul să nu înscrie și golul 6 și să doboare recordul de reușite într-un meci de Ligă, pe care-l împarte acum cu Messi (5).

Helmut Duckadam intervine în „cazul Ianis Hagi”: „Gică a greșit impardonabil aici”
CONVOCĂRI
Helmut Duckadam intervine în „cazul Ianis Hagi”: „Gică a greșit impardonabil aici”

Pep a „recidivat” și la următorul meci al lui Manchester City, 6-0 cu Burnley sâmbătă, în sferturile Cupei Angliei. Haaland a înscris 3 goluri, apoi a fost înlocuit tot în minutul 63.

Pep Guardiola, sarcastic după Manchester City - Burnley: „L-am schimbat pe Haaland pentru a nu bate recordul lui Messi!

Pentru a-i „înțepa” pe cei care au făcut speculații după meciul cu Leipzig, Guardiola a afirmat la conferință că „L-am schimbat pentru că nu am vrut să doboare recordul de goluri al lui Messi în FA Cup. Pentru că, bineînțeles, mereu încerc să-mi pedepsesc jucătorii”.

Ulterior, mai serios, Guardiola a continuat să vorbească despre Haaland, care a ajuns la 42 de goluri înscrise în 37 de meciuri în acest sezon:

„Erling a înscris 9 goluri în două meciuri. Băiatul ăsta va avea o problemă în viitor. Lumea așteaptă să înscrie 3-4 goluri în fiecare meci, iar asta nu se va întâmpla. Știu că nu îi pasă, este pozitiv, optimist, nu se plânge niciodată, are grijă de el.

Cât timp echipa va juca bine, cu intensitate, va înscrie. Sunt bucuros pentru el. Este eficient, un pericol incredibil, puternic”.

VIDEO » Rezumatul meciului Manchester City - Burnley 6-0

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Antonio Conte, dezlănțuit la conferință! Declarații acide la adresa jucătorilor: „Asta este povestea lui Tottenham, așa s-au obișnuit aici”

Nemaivăzut: arbitrul a anulat un gol după ce un spectator i-a arătat reluarea pe telefon!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
roberto_2012424
roberto_2012424  •  19 Martie 2023, 17:44

Voi ați văzut golurile alea 5cu Leverkusen?Păi sunt operă de artă.Halland să lovit mingea de el și a intrat în poartă.

leu.mr
leu.mr  •  19 Martie 2023, 17:28
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 19 Martie 2023, 09:59

Chiar imi placea acest antrenor , cu toata ca tin cu City ....Dar nu a procedat corect...era meciul vietii pt Haaland ...daca il scotea in ultimul min ..mai ziceam ..dar mai erau 30 de min ...1 gol in plus ..era cea mai tare realizare ca fotbalist ..

Du-te la culcare, nu mai incerca sa gindesti. Ce se intimpla daca Halland se accidenta in acel meci la scorul de 5-0 pentru City ?

VardyParty
VardyParty  •  19 Martie 2023, 14:08

Fumnezeu are un complex Guardiola.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close