INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFERENCE LEAGUE

Insultați de fani! Jucătorii Romei și Mourinho, atacați de propriii suporteri după dezastrul din Conference

Echipa lui Mourinho s-a făcut de râs în Norvegia / Sursă foto: asroma.com
Echipa lui Mourinho s-a făcut de râs în Norvegia / Sursă foto: asroma.com

Articol de - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 12:35 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 13:38

BODO/GLIMT - AS ROMA 6-1. Căpitanul Pellegrini și colegii giallorosii au fost contestați de tifosi în Norvegia după umilința istorică îndurată, iar Mourinho și jucătorii și-au cerut scuze după meci

Niciodată în cariera de 21 de ani de antrenor nu pățise o asemenea umilință José Mourinho. Șase goluri încasate în 90 de minute! AS Roma a fost demolată joi seară, în Norvegia, de Bodo / Glimt (1-6) în etapa a treia din Conference League, încasând patru după pauză, când portughezul a început să mai introducă din titularii menajați. 

Cei 400 de fani care au făcut deplasarea i-au contestat și i-au insultat pe jucători, refuzând să primească tricourile pe care învinșii încercau să le arunce în tribune! „Să vă întoarceți pe jos acasă!”, le-au strigat aceștia.

„O palmă meritată”

Căpitanul Lorenzo Pellegrini a încercat să-i împace și le-a cerut scuze în numele echipei capitoline. 

„Sunt puține de spus, doar pot să-mi cer iertare și să promitem că ne vom lua revanșa. Nu sunt îngrijorat sau dezamăgit, ci furios. Uneori ai nevoie de o palmă ca să înveți și am primit-o. Am meritat-o din plin și trebuie să ne schimbăm atitudinea pentru restul sezonului. Ceea ce ne-am spus în vestiar va rămâne acolo”, a declarat mijlocașul Romei.

Mourinho: „Am un lot limitat”

Criticat dur de presă pentru cele 90 de milioane cheltuite în vară pentru a face figurație cu campioana Norvegiei, Mourinho și-a asumat corecția și cere întăriri: „Eu am decis să joc cu această echipă, așa că e responsabilitatea mea. Mi-am dorit să le ofer o șansă și celor care se antrenează bine și să apelez la sistemul de rotație pe acest teren sintetic, unde a fost foarte frig. Am pierdut contra unei echipe care a arătat mai multă calitate, pentru că avem un lot limitat. 13 jucători pentru prima echipă, ceilalți sunt la alt nivel”.

2 înfrângerila cinci goluri diferență a suferit Mourinho cu echipele antrenate, prima fiind la Real contra Barcelonei în noiembrie 2010 în LaLiga, pe Camp Nou (0-5)

Măcar Fonseca a fost bătut cu 6-2 de Manchester United. Mourinho dă vina pe jucători, dar mulți dintre cei ce au intrat În Norvegia au fost titulari în sezonul trecut. Să-ți fie rușine. - Calciomercato, agenție italiană.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Presa din Italia, necruțătoare cu Jose Mourinho după umilința din Norvegia: „Să-ți fie rușine!”

„Aș fi crucificat dacă aș spune că sunt gay!” » Drama unui fotbalist din prima ligă: „Ar trebui să pot să spun cine sunt”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează