INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Mohamed Salah a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League » Cum arată podiumul

Mohamed Salah, Foto: Imago
Mohamed Salah, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 14:26 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 14:55

Mohamed Salah (29 ani) a fost votat cel mai bun fotbalist din actualul sezon de Premier League de către Asociația Jurnaliștilor de Fotbal (FWA).

Evoluțiile foarte bune din acest sezon ale egipteanului nu au fost ignorate de jurnaliștii britanici, care îl consideră pe Salah cel mai bun fotbalist din campionatul Angliei.

Tensiuni la Dinamo: Uhrin și-ar fi luat bilet să plece » Ce l-a nemulțumit + de ce îl suspectează șefii
DINAMO
Tensiuni la Dinamo: Uhrin și-ar fi luat bilet să plece » Ce l-a nemulțumit + de ce îl suspectează șefii

Mohamed Salah, desemnat cel mai bun din Premier League

Dacă în sezonul precedent titlul de cel mai bun fotbalist al sezonului în Premier League a fost câștigat de Ruben Dias, de la Manchester City, acum a venit rândul unui jucător de la Liverpool să câștige această distincție.

Mohamed Salah a primit 48% dintre voturile jurnaliștilor britanici în urma anchetei FWA. Astfel, egipteanul i-a depășit pe Kevin de Bruyne (Manchester City, locul 2) și Declan Rice (West Ham, locul 3). 

De asemenea, această distincție a fost acordată și pentru fotbalul feminin, acolo unde Sam Kerr, jucătoarea lui Chelsea, a fost votată cea mai bună fotbalistă din Anglia.

„Atât Mo, cât și Sam au fost remarcabili în acest sezon, doborând recorduri atât pentru club, cât și pentru țară. Faptul că au câștigat cu marje atât de convingătoare demonstrează cât de buni au fost în acest sezon”, a transmis președintele FWA, Carrie Brown, pe site-ului oficial al organizației.

22 de goluria înscris Mohamed Salah în acest sezon de Premier League, fiind golgheterul competiției

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Dat afară de Manchester United, Ralf Rangnick preia o națională » Când se va oficializa „mutarea de senzație”

Reporteri atacați violent de fani » Ce au pățit nemții în tribunele arenei lui West Ham

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  30 Aprilie 2022, 17:27

Salah merita balonul de aur cand a castigat Liverpool UCL...sper ca sezonul asta daca castiga cormoranii trofeul UCL sa primeasca Salah si balonul de aur

Vezi toate comentariile (1)
Comentează