INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA VIGO - ALAVES 1-1

Vești bune pentru Ianis Hagi! Titular cu Celta Vigo, lăudat de Marca și Mundo Deportivo: „De la mai puțin la mai mult”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 09:23 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 09:31

Titular la Deportivo Alaves în meciul cu Celta (1-1), Ianis Hagi a bifat 69 de minute, iar ziarele spaniole au apreciat evoluția lui. Cotidianul Marca i-a dat două stele (satisfăcător), iar Mundo Deportivo chiar trei, adică „bine”.

Ianis Hagi crește de la un meci la altul. Joi seară a fost titularizat din nou la Deportivo Alaves, în duelul de la Vigo, cu Celta (1-1), și s-a numărat printre cei mai buni jucători ai oaspeților.

Genoa genială: meci perfect cu AS Roma, 4-1 » Radu Drăgușin, pasă de gol în fața lui Jose Mourinho
GENOA - AS ROMA 4-1
Genoa genială: meci perfect cu AS Roma, 4-1 » Radu Drăgușin, pasă de gol în fața lui Jose Mourinho

Ianis Hagi a avut două bune ocazii

N-a înscris, dar a fost aproape de gol. O dată în minutul 24, când Mingueza a salvat în ultima instanță la șutul său. Apoi, în minutul 59, când portarul Villar a intervenit spectaculos la "directa" sa din marginea careului mare.

„Ianis Hagi a apărut în a doua repriză"

„De la mai puțin la mai mult, așa cum a indicat Luis García Plaza într-o conferință de presă. Hagi a trecut neobservat o mare parte din prima repriză și apoi a apărut în a doua. A fost aproape de a marca dintr-o lovitură liberă directă", a fost caracterizarea făcută de cotidianul Noticias de Alava.

Ianis a primit două stele (satisfăcător) în prestigiosul Marca, iar Mundo Deportivo i-a dat chiar trei, calificativ de care au mai avut parte doar doi coechipieri: Javi López și Omorodion, cel care a egalat pentru Alaves, în minutul 73, scorul deschis de autogolul lui Rafa Marin (35).

Integrarea lui Ianis Hagi decurge așa cum și-a propus antrenorul

„Tricolorul" n-a prins golul egalării pe teren. Fusese deja înlocuit, în minutul 69. Antrenorul Garcia Plaza a decis să-l integreze pe Hagi jr progresiv în echipă, după transferul de la Glasgow Rangers. La debut, contra Valenciei (0-1), l-a introdus pe final (88), în deplasarea cu Rayo Vallecano (0-2) i-a acordat 26 de minute, iar la 0-2 cu Bilbao l-a schimbat, ca și joi seară, după mai bine de o oră de joc (67).

7,5a fost nota primită de Ianis Hagi pe portalul Sofascore. Doar Alex Sola (7,6) și Samuel Omorodion (8,1) au primit calificative mai mari decât el, de la Alaves

Citește și:

VIDEO Deian Sorescu, gol în secunda 87 în Polonia

Alarmă, Valentin Mihăilă: nu a mai jucat un meci integral de peste un an!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
parachioara5
parachioara5  •  29 Septembrie 2023, 18:06
Postat de nicto pe 29 Septembrie 2023, 16:40

la tunari au jucat prostii campionatului iar pe tine te doare capu de ianis... rasu lumii...

...ha...ha esti un copil de cor batut de soarta care intinde mana la jiji sa i dea o *** *** ...ha ha ...noi nu suntem lasati de prostii din bucuresti sa luam campionatul ...nu v ar mai rabda pamantul ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicto
nicto  •  29 Septembrie 2023, 16:40
Postat de parachioara5 pe 29 Septembrie 2023, 10:04

...ha...ha n a inscis dar a fost cel mai bun ...a ratat dar a jucat bine ...bine ca a iesit ca sa egaleze si echipa lui ...

la tunari au jucat prostii campionatului iar pe tine te doare capu de ianis... rasu lumii...

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  29 Septembrie 2023, 11:25

Vesti bune !!!??? 60 min. jucate ( pardon ,a fost și el pe acolo ) nota = mediocru ( fără steluța) ! Operația a reușit pacientul ( treaba lui ) !?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează