INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

RANGERS. Ianis Hagi, prima reacție după evoluția modestă din Aberdeen - Rangers 0-1

Ianis Hagi a jucat modest în primul meci din noul sezon // FOTO: https://twitter.com/IanisHagi10
Ianis Hagi a jucat modest în primul meci din noul sezon // FOTO: https://twitter.com/IanisHagi10

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 08:33 / Actualizat duminica, 02 august 2020 08:50

Mijlocașul Ianis Hagi (21 de ani) a revenit sâmbătă pe teren și a jucat 77 de minute în victoria lui Rangers, 1-0 pe terenul lui Aberdeen.

Deși a avut o evoluție modestă, primind cea mai mică notă dintre titularii lui Rangers, internaționalul român s-a arătat optimist după meci și s-a bucurat de victorie.

„Suntem din nou în acțiune după o victorie grea în deplasare! Să continuăm tot așa! În curând vin nopțile de Europa League ”, a fost mesajul postat pe Twitter de Ianis Hagi.

 „Românul inteligent ar fi putut lua mingea și să lege jocul. Dar micul lui artificiu i-a permis lui Morelos să ajungă la minge și apoi să îi trimită o pasă simplă lui Kent, scăpat singur cu portarul spre gol
- The Scottish Sun

Pentru Rangers, urmează acum meciul din optimile Europa League, cu Bayer Leverkusen, care se va juca pe 6 august. În tur, în Scoția, nemții s-au impus cu 3-1.  Meciul începe la 19:55 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus.

VIDEO Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a confirma: „Nu trebuie să facă faza defensivă”

Citește mai multe știri din fotbalul european: 

EXCLUSIV Un fost campion cu Șahtior știe ce-l așteaptă pe Mircea Lucescu la Kiev: „E ca și cum Ienei s-ar fi dus la Dinamo. Poate pleca după 6 luni”

Afară din Europa după 23 de ani! Lyon, fără Tătăruşanu, a ratat ultimul tren

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  02 August 2020, 13:39

cea mai mare si cea mai mica... straniu. Sincer a fost slabut... fata de ceea ce se astepta de la el, atentie, eu zic ca are un ghinion oribil, nu-i iese nimic cum ar trebui, da pasa decisiva lu Kent si lu Morelis, aia rateaza, trage tare pe poarta si mingea e deviata de glezna unui fundas, are deschidere spre poarta singur cu mingea si nu poate da o pasa, trage in plopi fara sa fie vreun fundas pe linga el... si asta deoarece alearga de *** peste tot, din vointa de a se remarca, de a juca, de a atinge mingea... insa nu e o metoda buna, se oboseste aiurea, d-aia nu are forta sa finalizeze cum trebuie o ocazie, pe forumurile rangersilor asta zic toti"Hagi alearga mult, munceste, dar in fata nu are ritm, viteza, forta, e moale", el s-o lase mai moale cu apararea, nu asta e rolul lui, ar trebui sa-i spuna Gicuta pe unde sa astepte ca vulpoiu in lic sa-si rupa gioalele in aparare, pai cind il vedeai tu pe Gicuta sa faca d-astea?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  02 August 2020, 12:51
Postat de 1razvanr pe 02 August 2020, 10:36

Romanii, un popor de invidiosi care atunci cand vad ca altcineva are succes, incearca sa il aduca la nivelul lor. Asta vedem prin comentarii. Ianis Hagi, de bine, de rau a facut o figura frumoasa in campionatul Romaniei, dar si la nationala de tineret. Acum joaca la Rangers si e titular. E cu mult peste multi jucatori din campionatul intern. Daca nu l-ati mai compara cu Hagi, ati vedea ca e un jucator bun.

Ce succes? Se invarte ca un titirez pe dreapta fara sa-si gaseasca locu, daca nu era fiu lu tacsu si promovat de prietenii lui tacsu reteaua mafiota de impresari Zahavi-Chiodi juca si acum la Viitorul. Cu toate astea tot pe banca de rezerve ajunge, ca de obicei.

comabi
comabi  •  02 August 2020, 11:16

Stire Digisport: "ziarele din Glasgow i-au acordat cea mai mare notă, 8, la fel ca autorului golului victoriei, Ryan Kent.". Stire GSP: evolutue modesta :))).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează