INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROGRAM

LIVE Ce fac stranierii » Ianis Hagi, titular după aproape 3 luni la Rangers! Reghecampf, înfrângere usturătoare în Azerbaidjan

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 16:32 / Actualizat duminica, 07 mai 2023 18:40

Cele mai importante informații din meciurile stranierilor din acest weekend sunt în liveblog-ul GSP.

Transfer de senzație: internaționalul român a semnat cu un club important din Serie A
TRANSFER
Transfer de senzație: internaționalul român a semnat cu un club important din Serie A

Programul de duminică, 7 mai 

  • Nizhny Novgorod - Ural (Bicfalvi), 14:00
  • Turan - Neftchi Baku (Reghecampf), 14:00
  • Auxerre (Ionuț Radu) - Clermont, 16:00
  • Korona Kielce (Deaconu, Briceag) - Rakow (Racovițan), 16:00
  • Rangers (I. Hagi) - Aberdeen, 17:00
  • Parma (Man, Mihăilă) - Brescia, 17:15
  • Ittihad Kalba (Cicâldău) - Khorfakkan, 17:15

Alex Cicâldău, pasă de gol în Emirate 

Alex Cicâldău este titular în tricoul lui Ittihad Kalba, formație care acum o înfruntă pe Khorfakkan, în runda cu numărul 25 din campionatul EAU. Românul a pasat decisiv la golul lui Ittihad, marcat de Ahmed Abdalla. Scorul este 1-1. 

Man și Mihăilă o întâlnesc în Serie B pe Brescia 

Parma, cu Dennis Man titular și Valentin Mihăilă pe banca de rezerve, joacă în aceste momente cu Brescia, în runda cu numărul 36 din Serie B. 

Ianis Hagi, titular în tricoul lui Rangers 

Ianis Hagi este titular în tricoul lui Rangers în meciul pe care vicecampioana Scoției îl joacă în aceste momente cu Aberdeen, în runda cu numărul 34 din campionat. 

Briceag și Deaconu, victorie în fața lui Racovițan în Polonia 

Korona Kielce, cu Marius Briceag titular și Ronaldo Deaconu rezervă neutlizată, s-a impus pe teren propriu, scor 1-0, în fața lui Rakow, formație la care Bogdan Racovițan a fost titular. Korona Kielce este pe 13, cu 38 de puncte, iar Rakow rămâne lider, cu 71 de puncte. 

Ionuț Radu, titular în Auxerre - Clermont 

Auxerre, cu Ionuț Radu titular, a remizat, scor 1-1, cu Clermont, în runda cu numărul 34 din Ligue 1. Auxerre este pe 16, cu 34 de puncte, la numai două puncte distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de Nantes. 

Eric Bicfalvi, remiză în Rusia 

Eric Bicfalvi a fost titular în tricoul celor de la Ural în deplasarea pe terenul lui Nizhny Novgorod, scor 0-0. Românul a fost schimbat în minutul 74 de congolezul Emerson. Ural este pe locul 11 în clasamentul din campionatul rus, cu 27 de puncte, la numai 3 de barajul de menținere-promovare. 

Reghecampf, înfrângere usturătoare în Azerbaidjan 

Netfchi Baku, cu Laurențiu Reghceampf pe bancă, a fost învinsă categoric pe terenul celor de la Turan, locul 6, scor 0-4. Echipa românului este pe locul 3 în campionat, cu 61 de puncte, departe de locurile doi, respectiv unu. 

Programul de sâmbătă, 6 mai

  • Cittadella - Benevento (Toșca), 15:00
  • Genoa (Drăguș, Drăgușin, Pușcaș) - Ascoli, 15:00
  • Pisa (Moruțan, Adrian Rus, Marius Marin) - Frosinone, 15:00
  • Radomiak (Gâlcă) - Piast, 16:00
  • Teplice - Pardubice (F. Niță), 16:00
  • Palermo (Nedelcearu) - Spal, 17:15
  • Al Sharjah (Olăroiu) - Dibba Al Fuhairah, 17:15
  • Lech - Cracovia (V. Ghiță, Râpă), 18:30
  • Antalyaspor - Beșiktaș (Maxim), 19:00
  • Leganes - Huesca (Rațiu), 19:30
  • Niort - Metz (Boloni), 20:00

Boloni, victorie în deplasarea de la Niort

Metz, cu Ladislau Boloni pe bancă, s-a impus, scor 3-1, pe terenul lui Niort, în runda cu numărul 34 din Ligue 2. În urma acestui succes, Metz a ajuns la 65 de puncte câștigate și se află la 3 puncte distanță de ocupanta locului secund, Bordeaux, formație care ocupă ultima poziție care asigură promovarea directă în Ligue 1. 

Rațiu, titular în Leganes - Huesca 

Andrei Rațiu a fost titular și integralist în înfrângerea suferită de Huesca la Legaenes, scor 1-2. Huesca este pe 16 în clasament, cu 48 de puncte. 

Virgil Ghiță și Cornel Râpă, înfrângere în Polonia 

Cracovia, formație la care sunt legitimați Virgil Ghiță și Cornel Râpă, a fost învinsă clar, în deplasare, de Lech Poznan, socr 0-3, în runda cu numărul 31 din campionatul Poloniei. Fostul fundaș al Viitorului a fost titular și integralist, în timp ce fostul fotbalist de la FCSB a fost rezervă neutilizată. 

Cracovia este pe 7 în campionat, cu 42 de puncte. 

Maxim, 45 de minute jucate în Antalyaspor - Beșiktaș

Alexandru Maxim a fost titular în victoria lui Beșiktaș pe terenul lui Antalyaspor, scor 3-1. Românul a fost înlocuit la pauză de Bulut. 

Florin Niță, înfrângere în Cehia 

Florin Niță a fost titular și integralist în înfrângerea suferită de Pardubice pe terenul lui Teplice, scor 0-1, în play-out-ul ligii din Cehia. Pardubice este pe 15, loc de baraj, cu 28 de puncte, la 7 puncte distanță de salvarea directă. 

Olăroiu, egal în Emirate cu Al Sharjah 

Al Sharjah, cu Cosmin Olăroiu pe bancă, a remizat, scor 1-1, cu Dibba Al Fuhairah, într-o partidă din runda cu numărul 25 din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Trupa românului a deschis scorul în minutul 25, prin Paco Alcacer, dar oaspeții au egalat în minutul 78, prin Jaja.

Al Sharjah ocupă locul 7 în campionat, cu 43 de puncte, la 5 puncte distanță de podium. 

Nedelcearu, titular în Palermo - Spal

Ionuț Nedelcearu a fost titular și integralist în victoria obținută de Palermo pe teren propriu, scor 2-1, în fața lui Spal. În urma acestui succes, Palermo a urcat pe locul 7, de play-off, cu 48 de puncte. 

Alexi Pitu, victorie în Ligue 2 cu Bordeaux

Alexi Pitu a început de pe banca de rezerve duelul dintre Girondins de Bordeaux și Caen, câștigat de gazde cu scorul de 1-0. Românul a intrat pe teren în minutul 70, în locul lui Maja. 

Bordeaux rămâne pe locul secund în Ligue 2, cu 65 de puncte. Poziția asigură promovarea directă în Ligue 1.

Costel Gâlcă, înfrângere în Polonia 

Radomiak Radom, cu Costel Gâlcă pe bancă, a fost învinsă pe teren propriu, socr 0-1, de Piast, în runda cu numărul 31 din Ekstraklasa. 

Echipa românului ocupă locul 12 în campionatul polonez, cu 38 de puncte. 

Alin Toșca, integralist în înfrângerea suferită de Benevento la Cittadella

Fostul fundaș al echipei naționale, Alin Toșca, a fost integralist în înfrângerea suferită de Benevento pe terenul celor de la Cittadella, scor 1-3, în runda cu numărul 36 din Serie B. 

Benevento e ultima în clasamentul din Serie B, cu 32 de puncte. 

Radu Drăgușin, 90 de minute jucate în Genoa - Ascoli 

Radu Drăgușin a fost titular și integralist în victoria obținută de Genoa, scor 2-1, pe teren propriu, în fața lui Ascoli, în runda cu numărul 36 din Serie B. Denis Drăguș și George Pușcaș au fost rezerve neutilizate. 

În urma acestei victorii, Genoa a promovat din punct de vedere matematic în Serie A. 

Rus, Moruțan și Marius Marin, înfrângere în fața lui Frosinone 

Pisa, cu Adrian Rus și Marius Marin titulari, a fost învinsă de Frosinone, pe teren propriu, scor 1-3, în runda cu numărul 36 din Serie B. Adi Rus și-a trimis mingea în proprie poartă în min. 32, când Pisa conducea cu 1-0. Moruțan a fost aruncat și el în luptă în minutul 60, în locul lui Masucci. 

Nicolae Stanciu, remiză în China 

Nicolae Stanciu a fost titular și integralist în tricoul lui Wuhan Three Towns de vineri, scor 0-0, în fața lui Zhejiang Professional, partidă din runda cu numărul 8 din Superliga Chinei. 

Citește și: 

Presa argentiniană îl felicită pe Leo Messi pentru scuze, dar crede că PSG nu le merită: „Maradona probabil că n-ar fi făcut-o!”

Barcelona este pregătită să-l vândă pe Ansu Fati în Premier League. Ce schimb vor să efectueze catalanii la vară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează