SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

EXCLUSIV Mărturie fabuloasă la GSP Live! Cum era Irina Bara să-l „rupă” pe Rafael Nadal la Roland Garros 2020: „Nu puteam să trăiesc cu așa ceva”

Irina Bara. Sursă foto: Instagram +12   FOTO
Irina Bara. Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 11:43 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 12:11

Irina Bara a fost una dintre surprizele plăcute de la ediția din acest an de la Roland Garros. Jucătoarea de 25 de ani a ajuns până în turul III, unde a pierdut contra Sofiei Kenin, cea care avea să ajungă în finală. 

Invitată în această dimineață la GSP Live, Irina Bara, ocupanta locului 115 WTA, a povestit un episod amuzant petrecut la Paris chiar anul acesta. Ea a rememorat amuzată cum a fost la un pas să-l accidenteze involuntar, în vestiar, pe legendarul Rafael Nadal, cel care avea să câștige turneul. De altfel, ibericul e și favoritul Irinei Bara din circuitul masculin. 

Irina Bara la GSP Live: „În acel moment, am scăpat bateria, aproape de piciorul lui Nadal”

„Am pățit chiar acum, la Roland Garros. Eu ieșeam din vestiar de la fete și aveam o baterie externă foarte grea, cu care îmi încărcam telefonul. Nadal se încălzea și eu nu voiam să-l deranjez. Am încercat să-l ocolesc, să plec cât mai repede de acolo și, în acel moment, am scăpat bateria. Era să o scap fix pe piciorul lui. Nu l-am lovit, mulțumesc, Doamne, dar era să-l accidentez destul de rău dacă îi scăpam bateria pe picior.

I-am cerut scuze, iar el a spus: «Don't worry, no problem!» Am plecat cât mai repede, îmi era rușine, mă simțeam foarte prost. Mă simțeam vinovată pentru accidentarea lui Nadal. Mă gândeam că dacă nu câștigă anul ăsta, eram eu vinovată și nu puteam să trăiesc cu așa ceva. Se întâmplă mereu chestii amzuante, dar asta-i foarte proaspătă și de asta mi-am amintit-o”, a povestit Irina Bara, la GSP Live. 

FOTO Irina Bara - on and off the court

Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/
+8 FOTO
  • Sursă foto: https://www.instagram.com/irina.bara/

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO „Mersi că mi-ai amintit!” » Irina Bara a rememorat în direct eșecul dramatic cu Simona Halep: „Am fost atât de aproape!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  29 Octombrie 2020, 22:23

emotiile...sper ca ridicat bateria..........Nadal !

tricisport
tricisport  •  29 Octombrie 2020, 19:01

Te-ai topit, Remuse... :))

valiomanid
valiomanid  •  29 Octombrie 2020, 18:06
Postat de traian_v pe 29 Octombrie 2020, 14:41

Mie nu imi e clar ca cauta Nadal la vestiarul fetelor.

Asta ai inteles ? E grav !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close