Dani Mocanu va fi plasat în arest la domiciliu, a hotărât Tribunalul Argeș, după bătaia din benzinăria din Pitești. Pe numele fratelui său s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cei doi au fost reținuți miercuriși prezentați instanței,unde procurorii din Argeș au cerut arestarea pentru tentativă de omor.

Poliţiştii s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru infracţiuni de tentativă de omor şi tulburarea ordinii și liniştii publice în urma unui scandal care a avut loc în noaptea de joi spre vineri într-o benzinărie din municipiul Piteşti, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital, fiind rănit la cap.

Scandalul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 august, într-o benzinărie din Piteşti. Un apel la 112 a anunţat că mai multe persoane se bat, însă la sosirea echipajelor de poliţie toţi cei implicaţi în scandal plecaseră.

Ulterior, la o unitate medicală din municipiu s-a prezentat un bărbat cu lovituri grave la cap, produse în urma incidentelor de la benzinărie.

Poliţia s-a autosesizat şi a deschis dosar penal, iniţial cercetările vizând infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Duminică, Poliţia şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş au anunţat că cercetările au fost extinse, fiind investigată şi infracţiunea de tentativă de omor.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că nimeni nu a depus plângere în urma incidentelor, la trei zile de la comiterea faptelor, iar cercetările au fost extinse în urma constatărilor privind leziunile grave ale persoanei ajunse la spital în urma bătăii.

Aceleaşi surse au declarat că printre cei implicaţi în scandalul de la staţia de carburant se numără şi manelistul Dani Mocanu.

La sfârșitul lunii iulie, manelistul Dani Mocanu a fost reținut, după ce a fost ridicat de la domiciliu şi dus la audieri, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.