Paris Hilton, una dintre moștenitoarele celebrului lanț hotelier internațional, a devenit mamă pentru prima oară, anunță Insider.

Paris HiltonFoto: James Atoa / UPI / Profimedia Images

Celebritatea în vârstă de 41 de ani și soțul ei Carter Reum și-au întâmpinat recent primul copil, un fiu făcut prin surogat.

Hilton și Reum, un om de afaceri din Chicago, s-au căsătorit în noiembrie 2021 după o relație de doi ani de zile.

„A fost mereu visul meu să devin o mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem atât de entuziasmați să ne întemeiem familia împreună și inimile noastre explodează cu dragoste pentru băiețelul nostru”, a declarat Hilton pentru revista People.

Vestea vine după ce într-un interviu acordat în luna decembrie tot jurnaliștilor de la People Hilton a discutat despre planurile cuplului de a face un copil, afirmând că ea și Reum au început procesul de fertilizare in vitro (FIV) în vârful pandemiei de COVID-19.

„Am știut că vrem să întemeiem o familie și m-am gândit 'Acesta este momentul perfect. În mod obișnuit sunt într-un avion 250 de zile dintr-un an, așa că hai să pregătim toate ovulele astea'”, a spus ea luna trecută.

Hilton a distribuit o primă fotografie cu ea în ipostaza de părinte, fără a oferi însă informații despre mama surogat la care a apelat cuplul.

„Deja ești iubit dincolo de cuvinte”, a scris aceasta alături de fotografia pe care a distribuit-o pe paginile sale de pe rețelele de socializare.

Revista Forbes estima la sfârșitul anului trecut averea personală a lui Paris Hilton la 300 de milioane de dolari.