x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Prima ediţie specialã Chefi la cuțite -Titani la cuțite, lider detaşat de audienţã. Disearã, la Antena 1, se alege marele câştigãtor!

Prima ediţie specialã Chefi la cuțite -Titani la cuțite, lider detaşat de audienţã. Disearã, la Antena 1, se alege marele câştigãtor!

30 Apr 2020   •   12:45
Prima ediţie specialã Chefi la cuțite -Titani la cuțite, lider detaşat de audienţã. Disearã, la Antena 1, se alege marele câştigãtor!
Sursa foto: Gabriela Arsenie

Chefi la cuțite, celebrul show culinar difuzat de Antena 1, a revenit asearã pe micile ecrane cu un concept special, Titani la cuţite, care s-a impus ca lider detaşat de audienţã, la nivelul tuturor categoriilor de public. Noua competiţie între cei trei chefi - Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu are o mizã cu totul şi cu totul ineditã – o statuie a chef-ului câştigãtor, în platoul emisiunii,  pe toată durata filmărilor pentru sezonul 8 al show-ului. Cu echipe formate din bucãtari celebri, cei trei juraţi Chefi la cuţite au aflat asearã de la Gina Pistol ce probã li s-a pregãtit: drobul în varianta fine dining!

               Așadar, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Chefi la cuţite – Titani la cuţite (20:23-23:22), o audiență medie de 11.9 puncte de rating și o cotă de piață de 33.6%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 16.3%. Și în mediul urban, Chefi la cuţite – Titani la cuţite a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 9.8 puncte de rating şi 22% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 5.3 puncte de rating şi 12% cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească prima ediţie Chefi la cuţite – Titani la cuţite, show ce a fost lider de audiență cu o medie de 9.9 puncte de rating și 21.7% cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa pe poziţia secundã cu o medie de 6.6 puncte de rating și 14.5% cota de piață.

            În minutul de aur, înregistrat la 22:16, 2.3 milioane de telespectatori la nivel național urmãreau cu sufletul la gură confruntarea chefilor în noua competiţie. Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de audienţã ieri, atât la nivelul Prime Time-ului, cât şi la nivelul întregii zile.

            Nouã chefi celebri din România (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Ştefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu și  Gabriela Pascaru) au pregãtit asearã câte un preparat prin care sã îi convingã pe juraţii Chefi la cuţite sã le acorde un loc în echipa lor. Odatã formate cele trei echipe, aceştia au avut de gãtit, pornind de la tema anunţatã de cãtre Gina Pistol - drobul în varianta fine dining! Adevãrata surprizã abia apoi au urmat. Preparatele au fost jurizate de cãtre concurenţii din sezonul trei al îndrãgitului show Asia Express. Cum tachinãrile nu au lipsit nicio clipã din platoul Chefi la cuţite – Titani la cuţite, un moment cu adevãrat inedit a fost atunci când chef Florin Dumitrescu a cerut ca farfuriile lui Sorin Bontea sã nu plece pe bandã în culoarea roz, cãci acest lucru ar putea reprezenta un indiciu pentru vedetele din sezonul 3 Asia Express.

            Disearã, dupã Observator, în cea de-a doua ediţie specialã Chefi la cuţite – Titani la cuţite, cei trei juraţi şi coechipierii lor vor afla deznodãmântul primei probe, în urma cãreia vor rãmâne douã echipe în confruntarea finalã. Juriul, format din actori din serialul Sacrificiul va alege disearã marele câştigãtor care va avea propria statuie în platoul Chefi la cuţite, pe toatã durata sezonului opt al show-ului de la Antena 1.

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 29 aprilie 2020

 

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite