x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Biletele pentru demonstrativul Djokovic – Kyrgios epuizate într-o oră

Biletele pentru demonstrativul Djokovic – Kyrgios epuizate într-o oră

de Redacția Jurnalul    |    10 Ian 2023   •   23:00
Biletele pentru demonstrativul Djokovic – Kyrgios epuizate într-o oră

Biletele pentru meciul demonstrativ de vineri dintre australianul Nick Kyrgios și sârbul Novak Djokovic s-au epuizat în 58 de minute, dovedind astfel că australianul este un jucător foarte atractiv la box-office.

Kyrgios se retrăsese de la United Cup din cauza unei accidentări cu doar câteva minute înainte de conferința de presă de dinaintea turneului, atrăgând mânia co-capitanului australian Lleyton Hewitt, a colegilor săi de echipă și a presei.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani nu a mai jucat din octombrie, iar o accidentare la gleznă l-a obligat să lipsească și de la turneele de pregătire de la Adelaide, înainte ca Djokovic să se ofere să joace cu el într-un meci demonstrativ care se va disputa pe Rod Laver Arena din Melbourne.

"Wow Nick Kyrgios este rău pentru sport! Wow ce rușine, o rușine națională! Cum îndrăznește să vândă (bilete) pentru un alt stadion întreg, câtă aroganța", a scris Kyrgios într-un tweet sarcastic, marți, citat de Reuters.

Fostul jucător american Noah Rubin a pus sub semnul întrebării momentul ales pentru meciul demonstrativ chiar înainte de un Grand Slam, la care Kyrgios a răspuns: "Ei bine, ca să fim corecți, va aduce mai mult public decât oricare dintre meciurile tale".

Biletele pentru acest meci, o repetare a finalei de anul trecut de la Wimbledon, au avut un preț de 20 de dolari australieni (14 dolari) bucata, iar încasările vor merge către Fundația Australiană de Tenis.

Australian Open începe luni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: novak djokovic nick kyrgios