x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Maria Constantin – locul 45 în proba de slalom uriaș la Beijing. Sara Hector, campioană olimpică

Maria Constantin – locul 45 în proba de slalom uriaș la Beijing. Sara Hector, campioană olimpică

07 Feb 2022   •   11:00
Maria Constantin – locul 45 în proba de slalom uriaș la Beijing. Sara Hector, campioană olimpică

Schioara română Maria Ioana Constantin a încheiat proba de slalom uriaș, la schi alpin, pe locul 45, la capătul celor două manșe de concurs desfășurate luni dimineața la Centru Național de Schi Alpin de la Yanging. Prob a fost câștigată de suedeza Sara Hector.

La startul probei feminine de slalom uriaș, la schi alpin, de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, au luat startul 82 de concurente.Maria Constantin s-a clasat a 50-a după prima manșă, în care au abandonat 22 de concurente, printre ele și campioana olimpică de la PyeongChang, americana Mikaela Shiffrin.

În manșa a doua, Constantin a obținut un timp mai slab cu 2 secunde decât în prima manșă, totuși a încheiat pe locul 45 în clasamentul cumulat, care a înregistrat 49 de concurente, altele 21 abandonând în manșa secundă, printre ele și câteva schioare din top 30.

Campioana olimpică a probei a devenit suedeza Sara Hector, urmată de italianca Federica Brignone și de elvețiana Lara Gut-Behrami.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: slalom uriaş