x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Turistă, ucisă după ce a confundat casa unui străin cu un hotel

Turistă, ucisă după ce a confundat casa unui străin cu un hotel

de Redacția Jurnalul    |    15 Mar 2023   •   21:30
Turistă, ucisă după ce a confundat casa unui străin cu un hotel

O turistă din Marea Britanie a fost ucisă după ce a confundat casa unui străin cu un hotel. A adormit instant, dar a fost târâtă afară din pat cu brutalitate și bătută.

O turistă „amețită” a fost ucisă după ce a suferit răni "catastrofale", similare cu traumatismele provocate de un accident rutier de mare viteză, după ce a confundat casa unui străin cu un hotel și a adormit în patul acestuia, relatează Daily Mail.

Margaret Barnes, de 71 de ani, era în vacanță într-o stațiune balneară din nordul Țării Galilor. După ce a băut cu prietenii, a confundat casa mare de pe malul mării a lui David Redfern cu hotelul pe care îl dorea și a intrat în casă, s-a urcat direct în pat și a adormit.

Redfern, în vârstă de 46 de ani, a târât-o jos de picioare înainte de a o ataca și de a o lovi, rupându-i mai multe coaste și provocându-i hemoragii interne, a declarat instanța.

„A fost o greșeală care în cele din urmă a costat-o viața”, a declarat procurorul Michael Jones KC.

Bărbatul a negat uciderea din culpă a femeii.

Redfern, înalt de 1,80 metri și cântărind peste 130 de kilograme în momentul atacului, ar fi tras-o pe femeie afară din casă și i-ar fi aruncat bagajele pe șosea. A călcat-o în picioare și a lovit-o.

Femeia a căzut inconștientă și a intrat în stop cardiac în timp ce vecinii încercau să o resusciteze, apoi a murit pe loc din cauza "rănilor traumatice". La autopsie s-a constatat că avea o leziune la ficat și o hemoragie internă abundentă.

Juriului i s-a spus că Redfern avea "probleme de furie” recunoscute de el însuși, iar reacția sa a fost "disproporționată".

Redfern a declarat la interogatoriu că femeia a fost agresivă și s-a năpustit asupra partenerei sale.

Procesul de la Caernarfon Crown Court va dura aproximativ trei săptămâni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: turista ucisa hotel