x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Femeie blocată într-un tub de canalizare, scoasă după două ore

Femeie blocată într-un tub de canalizare, scoasă după două ore

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   11:15
Femeie blocată într-un tub de canalizare, scoasă după două ore

O femeie de 26 de ani a rămas blocată într-un tub pvc al unei canalizări din localitatea Vetiș, județul Satu Mare, și a fost scoasă după aproximativ două ore de pompieri.

În timpul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 00.30, pompierii din cadrul ISU Satu Mare au intervenit pentru extragerea unei femei în vârstă de 26 de ani, care a căzut și a rămas blocată într-un tub pvc al unei canalizări din localitatea Vetiș.

Forțele militare au identificat femeia, care era conștientă și cooperantă, dar era imposibilitatea de a ieși singură.

S-a intervenit de urgență pentru extragerea acesteia, dar, din cauza tubului îngust, de aproximativ 50 cm, a fost nevoie de sprijinul SVSU Vetiș, care a adus la fața locului un buldoexcavator.

„Cu ajutorul acestui echipament s-a săpat în jurul gurii de canal pentru facilitarea accesului la victima încarcerată. După aproximativ 2 ore, intervenția de salvare a luat sfârșit, tânăra fiind predată către echipajul ambulanței SAJ Satu Mare”, spun, vineri, reprezentanții ISU Satu Mare.

În urma evaluării medicale la fața locului, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare, acuzând dureri la picioare.

Pompierii au acționat în sprijinul echipajului Poliţiei Locale Vetiș, care a balizat zona unde s-a produs evenimentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: blocata canalizare femeie salvata