x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu de proporții în apropierea Capitalei. A fost emis un mesaj Ro-Alert. Persoane evacuate dintr-un bloc învecinat. Traficul rutier a fost deviat

Incendiu de proporții în apropierea Capitalei. A fost emis un mesaj Ro-Alert. Persoane evacuate dintr-un bloc învecinat. Traficul rutier a fost deviat

de Redacție Jurnalul    |    27 Ian 2023   •   15:51
Incendiu de proporții în apropierea Capitalei. A fost emis un mesaj Ro-Alert. Persoane evacuate dintr-un bloc învecinat. Traficul rutier a fost deviat
Sursa foto: Antena 3 CNN

Un incendiu foarte mare a izbucnit vineri la un depozit din Voluntari, județul Ilfov. Din cauza fumului dens a fost transmis un mesaj Ro-Alert.

Update 40 de persoane dintr-un bloc apropiat de incendiul din Voluntari, evacuate

Pompierii bucureșteni au luat măsura evacuării a circa 40 de persoane care locuiesc într-un bloc situat în proximitatea depozitului unde a izbucnit un incendiu, în Voluntari. Nu sunt persoane rănite.

Potrivit ISU București-Ilfov, la aproximativ 100 de metri de hala afectată de incendiu este un bloc de locuințe.

Deși nu există risc de propagare a incendiului la bloc, în mod preventiv a fost luată măsura de evacuare a locatarilor, respecit circa 40 de persoane.

Traficul rutier a fost restricționat în zona Șoselei de Centură.

Un incendiu foarte mare a izbucnit vineri la un depozit din Voluntari, județul Ilfov. Din cauza fumului dens a fost transmis un mesaj Ro-Alert. Suprafața afectată este de aproximativ 2000 mp. Au ars mase plastice și paleți cu dezinfectanți.

Nu au fost înregistrate victime.

Stire initiala Pompierii din cadrul ISU București - Ilfov intervin pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în localitatea Voluntari.

Suprafața afectată este de aproximativ 400 mp.

Sunt degajări mari de fum.

Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, trei autoscări, două echipaje pentru descarcerare, SMURD.

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în localitatea Voluntari.

Suprafaţa afectată este de aproximativ 400 metri pătraţi. Sunt degajări mari de fum.

Au fost alertate 16 autospeciale de stingere, 3 autoscări, 2 echipaje pentru descarcerare, SMURD", informează un comunicat remis presei.

Pentru informarea și avertizarea populației privind degajarea mare de fum a fost transmis un mesaj prin sistemul Ro-Alert.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: incendiu voluntari mesaj RO-ALERT