x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Tudor Popescu, concediat de la Digi 24. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede”

Cristian Tudor Popescu, concediat de la Digi 24. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede”

07 Iun 2022   •   17:02
Cristian Tudor Popescu, concediat de la Digi 24. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede”

Cristian Tudor Popescu a fost concediat de postul Digi 24. Anunțul a fost făcut de jurnalșist pe pagina sa de Facebook

„Diagnosticul – mai dăunător decât boala

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

 

Reacții după postarea jurnalistului

Printre cei care au reacționat este și Marian Godină: "Digi 24 tocmai și-a concediat și o mare parte din public. Cap limpede era motivul pentru care mă uitam la acel post.

Sunt convins că nu sunteți în postura de a avea nevoie de expunere tv, așa că vă voi urmări pe Facebook, Youtube sau oriunde veți considera. Succes!"

 

„CTP a fost concediat. Nu îmi explic asta decât dacă am în vedere că a criticat Digi prin gafa teribilă din emisiunea dl Prelipceanu. Și era de criticat.

Prin extensie, cam aici am ajuns la nivelul tuturor "comunităților". Să nu le spui alor tăi că au greșit. Să ne parfumăm, să ne pudrăm căci avem principii...ne spălăm rufele in familie. Un îndemn idiot atunci când e vorba de orice instituție care trăiește și din banul public.

Să accepți critica din interior cu fața spre exterior e semn de inteligență, de înțelepciune. Porcăriile astea cu "să ne spălăm rufele in familie" si mai lașul îndemn "să ascundem rahatul sub preș", în acest cadru public, sunt un semn de degradare îngrijorător pentru, ceea ce ne place să spunem, igiena societală” , a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

PS: Clarice Dinu mai oferă o variantă. Pentru mine, concluzia e aceeași.

"Digi 24 l-a concediat pe CTP dupa emisiunea in care a discutat despre proiectele de lege privind securitatea nationala. Criticile la adresa SRI si partidului au fost considerate, se pare, a aduce prejudicii postului.

Libertate, frate, ce maii!

Later Edit: A vorbit si despre un fake news al postului. Acum sa zica Digi ce a contat mai mult".

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu