x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gabriela Firea, confirmată cu Covid

Gabriela Firea, confirmată cu Covid

20 Oct 2021   •   10:03
Gabriela Firea, confirmată cu Covid
Sursa foto: Lucian Alecu

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a anunțat miercuri dimineața că a fost confimată cu Covid. Firea spune că a făcut în urmă cu trei săptămâni a treia doză de vaccin.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi. Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea spune că nu este în măsură să dea sfaturi, recomandări sau îndemnuri și că este împotriva constrângerilor abuzive.

„Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea. În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, a mai scris Firea pe rețeaua de socializare.

Vicepreședintele PSD susține că în România nimeni nu a pregătit valul 4.

„Ce-aș fi spus azi de la tribuna Parlamentului, dacă puteam participa la ședința comună? Că este mare păcat pentru eforturile făcute anul trecut de către toți românii, în lupta cu pandemia. Că s-a compromis aproape toată munca, pentru două luni de vară în care nimeni, dar nimeni dintre cei care aveau puterea deciziei nu a pregătit valul 4. Se știa că vine. Peste tot în lume s-au luat măsuri, s-au făcut stocuri de medicamente - și pentru spitale, pentru formele severe, și pentru farmacii, accesibile bolnavilor cu forme ușoare și medii -, s-au dotat secțiile ATI, s-au făcut campanii de explicare a vaccinării, a fost o muncă de echipă: guvernanți-cetățeni, care acum dă roade. Puține îmbolnăviri, puține cazuri grave. Noi suntem din nou fruntași în topurile negative, pentru că am avut a vară de inconștiență politică și administrativă”, susține Gabriela Firea.

(sursa: Mediafax)

 

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea