BNP Paribas Personal Finance pleacă din România

Competiţia între bănci devine şi mai slabă, după ce BNP Paribas Personal Finance pleacă din România.

1109 afișări
Imaginea articolului BNP Paribas Personal Finance pleacă din România

BNP Paribas Personal Finance pleacă din România

BNP Paribas Personal Finance a anunţat demararea procedurilor de sistare a operaţiunilor din România ale diviziei de consumer finance Cetelem după ce nu s-a concretizat „procesul de identificare a unui partener financiar care să posede capacitatea de a defini şi a asigura un viitor stabil pentru companie”, încetarea activităţii din România urmând a se realiza progresiv, scrie ZF.

Această decizie vizează doar activitatea Cetelem, fără impact asupra altor entităţi ale BNP Paribas, care îşi vor continua operaţiunile şi planurile de dezvoltare în România.

Exitul BNP Paribas Personal Finance din România vine într-un context în care pe piaţa de credite de consum există mişcări de restrângere de activitate a unor companii active pe acest segment.

Odată cu decizia BNP Paribas Personal Finance de a sista opera­ţiunile din România, încă o bancă cu capital francez dispare de pe piaţa locală, după ce francezii de la Credit Agricole, una dintre cele mai mari bănci din Europa, şi-au vândut banca din România, în 2022 finali­zându-se preluarea Credit Agricole de către Vista Bank (fosta Marfin).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bnp paribas,
românia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici