Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Republica Democrată Congo. Bilanţul victimelor a crescut - FOTO, VIDEO

Bilanţul accidentului aviatic de duminică din estul Republicii Democrate Congo a ajuns la cel puţin 24 de morţi, au informat surse locale, citate de site-ul agenţiei de presă Reuters.

2139 afișări
Imaginea articolului Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Republica Democrată Congo. Bilanţul victimelor a crescut - FOTO, VIDEO

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Republica Democrată Congo

Jean Paul Lumbulumbu, vicepreşedintele Parlamentului provinciei Nord-Kivu, unde s-a produs accidentul, a declarat că 24 de cadavre au fost deja scoase din epava avionului.

 

Pe de altă parte, un angajat al forţelor de intervenţie a declarat, sub protecţia anonimatului, că numărul cadavrelor s-ar ridica la 26.

Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Republica Democrată Congo

Un avion cu 17 pasageri la bord s-a prăbuşit duminică în oraşul Goma din estul Republicii Democrate Congo, a anunţat guvernatorul provinciei Nord-Kivu prin intermediul unui comunicat, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

Aeronava era operată de compania locală Busy Bee şi s-a prăbuşit la scurt timp de la decolare, potrivit aceleiaşi surse.

Numărul victimelor nu a fost încă stabilit. Reprezentanţii Busy Bee nu au putut fi contactaţi pentru a exprima un punct de vedere.

Accidentele aviatice sunt relativ frecvente în Republica Democrată Congo din cauza standardelor de siguranţă foarte permisive. Toate companiile aeriene din această ţară, inclusiv Busy Bee, au interdicţie de a zbura în spaţiul aerian al Uniunii Europene.

Incidentul vine la scurt timp după ce, în octombrie, un avion care decolase de pe acelaşi aeroport s-a prăbuşit după doar o oră de zbor. Toţi cei opt pasageri aflaţi la bordul acelei aeronave au decedat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
avion,
accident,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici