Vin Ploile  Prognoză ANM. Cum va fi vremea pe 15 august, de Adormirea Maicii Domnului

Interval de valabilitate în care va fi Cod Galben de ploi pe 15 august este până la ora 22:00. Fenomene vizate: instabilitate atmosferică temporar accentuată, ploi însemnate cantitativ, vânt intensificat, grindină şi descărcări electrice.

1488 afișări
Imaginea articolului  Prognoză ANM. Cum va fi vremea pe 15 august, de Adormirea Maicii Domnului

La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona continentală a Dobrogei şi local în Transilvania şi Maramureş vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Codul Galben de ploi este instituit pe toată durata zilei de 15 august până la ora 22:00. 

Aceasta se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi pe alocuri vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25-40 l/mp şi pe arii restrânse 50-70 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Sursa Info/Foto - ANM 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici