Emma Răducanu se retrage de la Transylvania Open din cauza unei accidentări

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu s-a retras de la Transilvania Open din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, au anunţat, joi, organizatorii turneului WTA 250.

123 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu se retrage de la Transylvania Open din cauza unei accidentări

Hepta

Emma, care a jucat în această săptămână la turneul de la Ostrava, a suferit o accidentare la încheietură şi e nevoită să-şi închidă sezonul, ea nemaiparticipând la niciun alt turneu în restul anului.

În vârstă de 19 ani, campioana US Open din 2021 primise un wild card de la organizatorii Transylvania Open.

Emma a fost printre cele mai apreciate prezenţa la turneul din 2021 de la Cluj, când a ajuns până în sferturile de finală. „Am fost încântată de zilele petrecute aici. Oamenii au fost atât de amabili şi de primitori. Toată lumea a făcut tot posibilul să îmi facă şederea cât mai plăcută şi le sunt recunoscătoare. Am fost surprinsă de cât de mult m-au susţinut românii şi sunt dezamăgită că nu le-am putut oferi o performanţă mai bună. Cu siguranţă o să revin la un turneu în România anul viitor. O să mă asigur că turneele de aici vor avea prioritate în calendarul meu, pentru că înseamnă mult pentru mine”, spunea Emma.

Dar, deşi şi-a dorit să revină la Cluj, ea va trebui să-şi amâne întoarcerea la Transylvania Open.

”Din păcate, Emma Raducanu nu va fi alături de noi la această ediţie Transylvania Open, din cauza unei accidentări. Am primit această informaţie de curând. Ştim că mulţi fani îşi doreau să o vadă pe teren pe jucătoarea cu origini româneşti, iar noi ne-am fi dorit să le oferim această experienţă. Tenisul este însă imprevizibil, iar în astfel de situaţii singura soluţie este recuperarea. Noi îi dorim Emmei multă sănătate şi să revină cât de repede pe terenul de joc. Ne aşteaptă însă un turneu puternic, iar noi ne concentrăm pe ultimele pregătiri. Jucătoarele au început să sosească în Cluj. Aseară am primit-o pe Eugenie Bouchard, o altă mare jucătoare din Canada care este o atracţie la fiecare turneu la care participă. Ea va juca pentru prima data în cadrul unui turneu WTA organizat în România”, a spus Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA250.

Transylvania Open 2022 începe sâmbătă, cu meciurile din calificări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici