FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi şi-au aflat adversarele din turul secund preliminar al Conference League

Tragerea la sorţi pentru turul doi preliminar din UEFA Conference League, a avut loc miercuri la Nyon, cu FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe aflate în urne. Cele trei echipe şi-au aflat adversarele pentru meciurile programate pe 21 şi 28 iulie.

4398 afișări
Imaginea articolului FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi şi-au aflat adversarele din turul secund preliminar al Conference League

Astfel, în urma tragerii la sorţi FCSB va întâlni învingătoarei dublei manşe dintre Saburtalo (Georgia) şi Partizani (Albania), echipe ce se vor confrunta în primul tur. Partida tur se va disputa în deplasare, urmând ca returul să se joace în România.

Universitatea Craiova va disputa dubla manşă de calificare în turul 3 în compania echipei albaneze Vllaznia, cu manşa tur în Albania şi returul la Craiova.

Covăsnenii de la Sepsi Sfântu Gheorghe o vor înfrunta în turul doi pe învingătoarea din întâlnirea din primul tur, dintre Olimpija Ljubljana (Slovenia) şi Differdange 03 (Luxemburg). De data aceasta, în urma tragerii la sorţi, Sepsi va juca meciul tur la Sfântu Gheorghe.

Tragerea la sorţi a decis şi soarta echipelor învinse în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Dacă nu va trece de primul tur preliminar, de FC Pyunik Yerevan, CFR Cluj va intra în turul doi preliminar din Conference League, unde va întâlni o altă formaţie ce va fi învinsă în turul 1 preliminar din Liga Campionilor.

Finala din 2023 va avea loc pe Eden Arena din Praga, Republica Cehă. Gazda clubului Slavia Praha a găzduit anterior Supercupa UEFA din 2013 şi finala EURO U21 din 2015.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici