Meciul FC Viitorul – Academica Clinceni a fost amânat. Testele COVID-19 au fost neconcludente

  • Meciul dintre FC Viitorul şi Academica Clinceni, programat pentru vineri, a fost amânat pentru sâmbătă
  • Restele COVID-19 a şapte persoane de la FC Viitorul au fost neconcludente
269 afișări
Imaginea articolului Meciul FC Viitorul – Academica Clinceni a fost amânat. Testele COVID-19 au fost neconcludente

Meciul FC Viitorul – Academica Clinceni. Testele COVID-19 au fost neconcludente

Meciul dintre FC Viitorul şi Academica Clinceni, programat pentru vineri, a fost amânat pentru sâmbătă, după ce testele pentru COVID-19 au ieşit neconcludent în cazul a şapte persoane de la FC Viitorul.
 
FC Viitorul a anunţat, vineri, pe pagina de Facebook, faptul că din cauza rezultatelor invalide pentru şapte persoane, observatorul de joc din partea LPF a decis ca partida cu Academica Clinceni să se amâne.
 
„Din cauza rezultatelor invalide a 7 persoane din cadrul formaţie noastre, observatorul de joc din partea LPF a decis ca partida dintre FC Viitorul Constanţa şi Academica Clinceni, care ar fi trebuit să se dispute vineri, 10 iulie, de la ora 18.00, să aibă loc sâmbătă, 11 iulie, de la ora 15.00”, au transmis oficialii echipei lui Gheorghe Hagi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici