Alexandra Stan a spus adevărul din spatele divorțului! De ce a fost căsătorită doar 5 luni

0

Alexandra Stan, adevărul din spatele eșecului căsătoriei sale!  Succesul internațional a dispărut brusc, după un scandal cu violență fizică în care a fost victimă, și nici în dragoste nu are prea mult noroc. Diva ce s-a bucurat o perioadă de succes imens pe meridianele lumii, a explicat de ce a divorțat neașteptat, la doar cinci luni după nuntă.

Anul acesta l-a cunoscut pe Emanuel Necatu, i-a devenit fulgerător soț și tot anul acesta s-a produs și divorțul. Alexandra Stan și-a luat inima-n dinți și a vorbit despre ce a dus la rupture neașteptată. Solista  a recunoscută că a luat decizia într-un moment vulnerabil al vieții sale și că s-a măritat dintr-un impuls cu un bărbat pe care tocmai îl cunoscuse. ”Încet, încet, relația s-a deteriorate. A fost o perioadă în care ştiam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Şi ştiam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinţii până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, sunt devăluirile făcute de Alexandra Stan lui Teo Trandafir.

Vedeta muzicii anilor 2000, astăzi energoterapeut. Mihai Onilă și-a deschis un cabinet de terapie în Belgia

Alexandra Stan a spus adevărul din spatele divorțului! De ce a fost căsătorită doar 5 luni!

Alexandra Stan a spus adevărul din spatele divorțului! ”Nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim”

Solista admite că s-a grăbit când a lua decizia de a se căsători. ”Nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Mă bucur că nimeni nu a avut de suferit atât de mult. Cred că și Emanuel e ok și am trecut cu bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil”, adaugă vedeta cununată chiar de Elena Lasconi, la primăria din Câmpulung Muscel.

Cum arată astăzi supermodelele anilor ’90? Pentru Naomy Campbell, Claudia Schiffer ori Cindy Crawford timpul a rămas în loc