Alexandru Mitriță pleacă de la New York City, dar cu bucurie! Va fi mai aproape de fiica sa ce urmează să vină pe lume luna acesta

0

Alexandru Mitriță, vedeta fotbalului newyorkez, își va lua rămas bun de la fanii săi. O știre de ultimă oră, jucătoprul craiovean de 25 ani a fost împrumutat clubului Al Ahli din Arabia Saudită până în inanuarie 2022. Este decizia luată de managementul clubului New York City care a fost grav atins de efectele pandemiei.

„Din cauza problemelor aduse de pandemie, a fost cea mai bună mutare pentru toate părţile. E un jucător care ne-a ajutat mult în ultimele 18 luni. Nu ştim cât vor ţine aceste restricţii. Noi am vrut să îi respectăm dorinţa de a fi lângă familie”, a spus directorul sportiv al americanilor care a luat la cunoștință faptul că, peste câteva zile, Mitriță va deveni pentru prima oară tătic.

Frumoasa Alina Pușcău va juca alături de Leonardo Di Caprio

Alesia, cea care a devenit la sfârșitul anului trecut soția fostului căpitan de la CS U Craiova va aduce pe lume o fetiță

Alexandru Mitriță și Alesia vor deveni părinți

Dika Mircea, frumoasa muzicii clasice românești, s-a mutat la New York înainte de pandemie

New York City a plătit 8 milioane euro pentru transferul lui Mitriță de la Universitatea Craiova. Alexandru Mitriță revine după aproape un an la echipa națională, joi în meciul împotriva Islandei.