Divorț răsunător în showbiz! Dinu Maxer și Deea se despart după 18 ani de relație. Care ar fi motivul!

Dinu Maxer și Deea divorțează după 18 ani de relație. Anunțul separării au preferat să-l dea împreună!

Cei doi, care au fost nedespărțiti acasă, dar și pe scenă- mai nou, la birou, căci, împreună, s-au angajat să reprezinte imaginea unei companii comerciale-, au decis că nu mai reprezintă o echipă efectivă.

Amândoi au făcut anunțul despărțirii: ”Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc!  Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere si admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și tot odată ne dorim sã respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer

Dinu Maxer și Deea se despart după 18 ani de relație

În interviurile pe care le-au dat în trecut, cei doi nu au ascuns să apariția copiilor le-a schimbat relația. Dinu și Andreea Maxer au împreună doi copii, un băiat și o fetiță. În ultima perioadă cei doi au făcut o schimbare profesională radical. S-au angajat la departamentul de marketing al unei firme, televiziunea, activitatea muzicală și organizarea de evenimente devenind activități secundare.

”Reorientarea a venit din cauza lipsei de activitate artistică. Noi avem un reality show, Andreea are o piesă în promovare acum. Adică sunt și mici venituri din drepturile de autor, dar sunt sume mici”, a povestit Dinu Maxer.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed