Doliu uriaș pentru Simona Halep! Toți din familia sa sunt devastați de durere. ”Ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o!”

Doliu uriaș pentru Simona Halep! Marea sportivă și-a pierdut astăzi una dintre cele mai dragi persoane, bunica sa.

Simona (31 de ani) și-a împărtășit durerea spunând despre cea care l-a crescut pe Stere Halep, tatăl său, că a fost o femeie cu adevărat puternică.

Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!”, a scris Simona Halep aducând aminte și de bunicul său care s-a stins din viață în urmă cu șase ani, în ziua când jucătoarea de tenis a avut un meci decisiv la Indian Wells. Atunci, cu câteva ore după greaua pierdere de care aflase, Simona a întâlnit-o pe Donna Vekic. Vestea vine în acestă perioadă nu tocmai fericită pentru cariera sportivei care așteaptă decizia finală a judecătorilor de la Sport Resolutions de la Londra în cazul de dopaj.

Doliu uriaș pentru Simona Halep. Bunica sa s-a stins din viață!

Procesul tribunalului sportiv trebuia să aibă loc la jumătatea lunii februarie a.c., însă directorul Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului a cerut o amânare. Și la următorul termen judecătorii au amânat cauza din nou motivând că este nevoie și de o analiză suplimentară a unui alt laborator, unul independent.

Simona Halep a fost suspendată după US Open 2022, Agenția Mondială Antidoping spunând că substanța folosită a fost Evrenzo, un medicament utilizat la adulți pentru tratarea simptomelor anemiei. Această substanță le-ar conferi sportivilor profesioniști o rezistență mai mare la efort.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed