La un pas de tragedie. Un club din Belgrad, plin cu oameni, s-a scufundat de Revelion

0
Twitter

Oamenii aflați la o petrecere de Revelion, din Belgrad, au avut parte de o surpriză neplăcută, atunci când clubul în care se aflau a început să se scufunde, cu puțin timp după 12 noaptea.

Imaginile au fost postate pe rețelele sociale. „Mi-a fost frică pentru viața mea. Așa trebuie să se fi simțit și pe Titanic” a povestit pentru Switzerland Times, o tursită din Zurich care petrecea Revelionul în Serbia.

„Nimeni nu a fost rănit grav”

Clubul de noapte Freestyler, aflat la Begrad, a început să se scufunde în râul Sava, notează Switzerland Times. „Panica a izbucnit imediat, din fericire nimeni nu a fost rănit grav”, a povestit o tânără care se afla în club cu prietenii ei.

La momentul incidentului localul era plin. „Clubul de noapte Freestyler din Belgrad s-a scufundat în noaptea de Anul Nou”, a anunțat și jurnalistul sportiv Sam Street pe Twitter care a postat imaginile.

„Au fost o mulțime de elvețieni și elvețieni-sârbi aici”, spune Ana T. Atmosfera a fost bună până când deodată barul s-a zguduit.

„Nu am înțeles ce se întâmplă. Toți s-au repezit spre ieșire. Angajații clubului au fost primii care au dispărut. Toată lumea s-a împins cu toată puterea spre ieșire. Mi-a fost foarte frică pentru viața mea și mi-am pierdut prietenii rapid. Așa trebuie să se fi simțit pe Titanic!”, spune mai povestit tânăra elvețiancă.

Speriați, oamenii au ieșit cât au putut de repede din club și au chemat autoritățile. Clădirea a ajuns pe jumătate în apă. Potrivit presei sârbe, au existat câteva răni minore. Presa locală citează surse din poliție spunând că Floss Club a fost supraîncărcat. Petrecerea s-a terminat imediat după incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.