Tenorul Placido Domingo, acuzat din nou de hărțuire sexuală. Ce pățeau femeile care intrau cu artistul în lift

0
Facebook

Cunoscutul tenor spaniol, Placido Domingo, se află, încă o dată, într-un scandal de hărțuire sexuală. Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu 23 de ani.

O cântăreață din Spania a mărturisit, unui post de televiziune, sub protecția anonimatului, că Placido Domingo ar fi cerut să o atingă după o repetiție la începutul anilor 2.000.

Atunci, de față cu alți oameni, Placido Domingo a întrebat-o dacă să-și bage mâna în buzunarul de la spate al pantalonilor ei. Dar asta nu este tot! Cu altă ocazie ar fi încercat să o sărute.

„Unul dintre primele lucruri care ți se spuneau era să nu urci singură în lift cu Placido Domingo”, a spus femeia. A spus că nu l-a raportat șefilor sau autorităților de teama unor consecințe pentru propria ei persoană. Era de neatins, a adăugat ea, potrivit digi24.

Peste 30 de artiste l-au acuzat pe Placido Domingo de hărțuire sexuală

Într-o investigație din 2020, peste 30 de cântărețe, dansatoare, muziciene, profesoare de canto și personal de culise au spus că s-au confruntat sau fost martore la comportamentul nepotrivit al lui Placido Domingo, de-a lungul anilor. Domingo nu și-a recunoscut greșelile, dar a spus că îi pare rău pentru durerea pe care le-a cauzat-o acelor femei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.