Antena Meniu Search
x

Impact violent între un TIR şi două autoturisme în Vrancea: un mort şi patru răniţi, în urma teribilului accident

O femeie a murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite, vineri seară, într-un accident care s-a produs la intrarea în localitatea vrânceană Garoafa şi în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 18:55

Accident Vrancea
Un TIR şi două autoturisme au fost implicate în accident

Conform IPJ Vrancea, accidentul a avut loc pe DN 2 E 85, pe raza localității Garoafa, după impactul între două autoturisme, în care au fost implicate cinci persoane, respectiv patru femei și un bărbat. În urma impactului violent, trei persoane au rămas încarcerate.

Una dintre victime, o femeie de 76 de ani, a decedat, iar celelalte patru au fost grav rănite. Traficul a fost blocat complet în zona accidentului, formându-se coloane lungi de maşini. În prezent, se circulă pe un singur sens de mers.

Cele patru persoane sunt grav rănite

"Echipajul de descarcerare a extras din cele două autoturisme, trei persoane, dintre care una în stare de inconștiență. Victimei aflată în stare de inconștiență i s-au aplicat manevrele de resuscitare la fața locului, însă aceasta nu a răspuns manevrelor fiind declarată decedată", transmite ISU Vrancea.

Celelalte patru persoane care au suferit diferite traumatisme au fost preluate de echipajele SAJ și echipajul SMURD, ulterior fiind transportate la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Impact violent între un TIR şi două autoturisme în Vrancea: un mort şi patru răniţi, în urma teribilului accident