Antena Meniu Search
x

Foto Cântăreaţa Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani. Cu ce probleme de sănătate s-a luptat în ultimele luni

Cântăreaţa şi actriţa Georgia Holt a murit la vârsta de 96 de ani. Fiica sa, Cher, a transmis informaţia pe Twitter, cu un mesaj scurt: "Mama a plecat". Georgia Holt a fost internată în spital în luna septembrie cu pneumonie, dar cauzele decesului nu au fost precizate, relatează news.ro.

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 16:05

Cântăreaţa Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani
Cântăreaţa Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani - Profimedia Images

"Mama a plecat", a scris Cher pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântăreaţa în vârstă de 76 de ani a primit numeroase mesaje de susţinere din partea fanilor şi a unor personalităţi, precum Hillary Clinton.

Purtătoarea de cuvânt a lui Cher, Liz Rosenberg, a confirmat duminică vestea pentru The Washington Post.

Pe acelaşi subiect

În septembrie, Georgia Holt a fost internată cu pneumonie

În septembrie, Cher a dezvăluit pe Twitter că mama sa, Georgia Holt, a fost internată la spital cu pneumonie. De atunci, cântăreaţa a fost foarte atentă să nu-şi expună mama la orice potenţială boală, mai ales în timpul pandemiei.

"Îmi pare rău că am fost plecată. Mama a fost bolnavă. Tocmai a ieşit din spital", a scris ea atunci pe Twitter.

Georgia Holt s-a născut în Arkansas în 1926. După ce s-a mutat la Los Angeles, a obţinut roluri secundare în mai multe filme printre care "Love and Camera" de Jack Donohue sau "Artists and Models" de Frank Tashlin.

În 1950, Georgia Holt urma să o interpreteze pe Angela Phinlay în filmul "When the city sleeps", regizat de John Huston, dar rolul a fost atribuit lui Marilyn Monroe.

Şi-a lansat albumul de debut, "Honky Tonk Woman", în 2013, un disc pe care l-a înregistrat în anii 80. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Cântăreaţa Georgia Holt, mama lui Cher, a murit la 96 de ani. Cu ce probleme de sănătate s-a luptat în ultimele luni