Antena Meniu Search
x

Putin a făcut noaptea o vizită neanunţată la cartierul general al armatei ruse. Ce i-au arătat Șoigu și Gherasimov

Război în Ucraina.  Vladimir Putin a vizitat joi noapte sediul Districtului Militar de Sud, unde a fost pus la curent cu noile modele de echipamente militare și cu progresul "operațiunii militare speciale", a anunţat Kremlinul. 

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 10:52

Vezi și

Preşedintele Vladimir Putin a făcut joi noaptea o vizită neanunţată la cartierul general al armatei ruse pentru "operaţiunea" din Ucraina. 

Vizita lui Putin la Rostov pe Don, în sudul Rusiei, a fost a doua în mai puţin de o lună şi a avut loc după cea oficială din Kazahstan.

Preşedintele a fost însoţit de ministrul apărării, Serghei Şoigu, şi de şeful statului-major şi comandantul operaţiunilor militare din Ucraina, generalul Valeri Gherasimov.

Putin a primit rapoarte despre desfăşurarea conflictului din Ucraina şi a asistat la prezentarea unor echipamente militare noi. El discutase cu comandanţii de la cartierul general din Rostov despre ofensiva rusă şi la sfârşitul lui octombrie.

Pe acelaşi subiect

Rostov pe Don este un centru operaţional al forţelor ruse

Imaginile făcute publice vineri de Kremlin îl arată pe Putin alături de Serghei Șoigu și Valeri Gherasimov. La bază i-au fost arătate noi modele de echipamente militare, potrivit agențiilor de presă ruse. 

Aflat în apropiere de frontiera cu Ucraina, Rostov pe Don este un centru operaţional al forţelor ruse; Putin a mai fost prezent acolo în martie şi august anul acesta.

De la Rostov a pornit în iunie şi revolta grupului de mercenari Wagner, condus de Evgheni Prigojin; înainte de a porni spre Moscova, aceştia au ocupat cartierul general al armatei ruse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri externe » Putin a făcut noaptea o vizită neanunţată la cartierul general al armatei ruse. Ce i-au arătat Șoigu și Gherasimov