Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei migranți au murit călcaţi de tren, în Franţa. Un al patrulea bărbat, în stare gravă. "Dormeau sau zăceau pe şine"

Trei migranţi care stăteau pe şinele cale ferată au murit după ce au fost călcaţi de tren, într-un oraş din sud-vestul Franţei. O a patra persoană a fost rănită grav şi transportată la spital în stare critică.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.10.2021, 17:06

Un purtător de cuvânt al poliţiei a comunicat că cei patru se aflau pe şinele de tren din apropierea gării Sain-Jean-de-Luz, iar în jurul orei locale 5:00 dimineaţa, au fost loviţi de un tren de pasageri care circula spre Bordeaux, relatează Sky News. Trei dintre bărbaţi au murit pe loc, în timp ce un al patrulea a fost rănit grav. Până în momentul de faţă, anchetatorii nu au putut stabili cu exactitate ce făceau migranţii pe şine.

Doi dintre ei aveau naţionalitate algeriană, iar pentru ceilalţi doi, naţionalitatea nu a putut fi identificată. Poliţiştii au deschis o anchetă, care urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului. Primarul oraşului Cibour, aflat în apropiere de locul tragediei, a declarat că cei patru "dormeau sau zăceau acolo" şi că zona situată la graniţa cu Spania este cunoscută drept un "pasaj pentru migranţi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Trei migranți au murit călcaţi de tren, în Franţa. Un al patrulea bărbat, în stare gravă. "Dormeau sau zăceau pe şine"