Antena Meniu Search
x

Fetiță de 7 ani, în stare critică, după atacul armat de lângă o gară din Londra. Alte cinci persoane au fost rănite

O fetiţă în vârstă de 7 ani este în stare critică şi alte cinci persoane au fost rănite, după un atac armat petrecut, sâmbătă, apropierea stației Euston din Londra, relatează AFP, citat de News.ro.

de Redactia Observator

la 15.01.2023, 07:30

Fetiță de 7 ani, în stare critică, după atacul armat de lângă o gară din Londra. Alte cinci persoane au fost rănite
Fetiță de 7 ani, în stare critică, după atacul armat de lângă o gară din Londra. Alte cinci persoane au fost rănite - Profimedia

 Incidentul s-a petrecut în apropierea unei biserici. Persoanele, care au venit să asiste la slujbă de pomenire pentru o mamă şi fiica ei care au murit în noiembrie, au fugit ţipând din această biserică catolică din capitală când au răsunat împuşcăturile.

„Conform investigaţiilor iniţiale, focurile au fost trase dintr-un vehicul în mişcare, care apoi a fugit de la faţa locului”, a spus Poliţia Metropolitană din Londra într-un comunicat de presă.

Alte cinci persoane au fost rănite

„Am auzit o bubuitură puternică, iar în minutul următor toată lumea ţipa”, a declarat un martor.

Pe lângă fetiţa de şapte ani, o altă fetiţă de 12 ani şi patru femei au fost rănite în urma împuşcăturii din apropierea staţiei aglomerate din Euston. Cealaltă fată a fost externată de la spital după ce a fost tratată pentru răni uşoare la picioare. Alte patru femei, cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, ale căror vieţi nu sunt în pericol, rămân în spital, a spus poliţia.

Preotul Jeremy Troo,a declarat că a fost o slujbă în cinstea Sarei Sanchez, în vârstă de 20 de ani, şi a mamei sale, Fresia Calderon, 50 de ani, care au murit la o lună distanţă, în noiembrie, prima de leucemie şi a doua de tromboză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Fetiță de 7 ani, în stare critică, după atacul armat de lângă o gară din Londra. Alte cinci persoane au fost rănite