Antena Meniu Search
x

Ediţie specială iUmor. Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu, la masa juraţilor înaintea meciului România – Kosovo difuzat la Antena 1

Confruntarea România – Kosovo, difuzată marţea aceasta, de la 21:45, la Antena 1, va fi precedată de o ediţie specială iUmor – iRoast fotbalistic. Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu revin la pupitrul iUmor, într-o ediţie specială a show-ului, difuzată înainte de partida în care tricolorii vor întâlni naţionala din Kosovo. 

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 12:16

Eric de Oliveira, George Tănase, Iulia Albu şi cuplul umoristic Nae Alexandru şi Cristi Simion s-au prezentat în faţa juriului cu roast-uri acide şi remarci pe măsură, de care nici juraţii nu au scăpat.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care va avea premiera sâmbătă, 16 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu, dar şi de prezentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Media » Ediţie specială iUmor. Florin Răducioiu, Helmuth Duckadam, Florin Gardoş şi Ion Crăciunescu, la masa juraţilor înaintea meciului România – Kosovo difuzat la Antena 1