Antena Meniu Search
x

Nicolae Ciucă, întrebat dacă-şi va închide contul pe care îl are la o bancă austriacă: "N-am avut timp nici să ajung acasă"

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, joi seară, că va analiza dacă se impune să-şi închidă contul pe care-l are la o bancă austriacă, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 10:46

Nicolae Ciucă, întrebat dacă-şi va închide contul pe care îl are la o bancă austriacă: "N-am avut timp nici să ajung acasă"
- Inquam Photos / George Călin

Nicolae CIucă a fost întrebat, joi seară, dacă ia în calcul închiderea contului pe care-l are la o bancă austriacă şi a răspuns: ”Ca să fac această operaţiune, trebuie să am timp să ajung la bancă. Până acum n-am avut timp nici să ajung acasă”.  

Chestionat dacă are de gând să facă acest lcuru, premierul a precizat că va trebuio să ia o decizie. Anterior, Nicolae Ciucă a afirmat că decizia de boicotare a unor companii austriece este a fiecărui român, este o decizie pe care o respectă, dar nu este un lucru stabilit la nivelul companiilor de stat.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Nicolae Ciucă, întrebat dacă-şi va închide contul pe care îl are la o bancă austriacă: "N-am avut timp nici să ajung acasă"